Ауторски текст Спољна политика

Данас је званично почетак краја ЕУ

ЕУ је пројекат банкарског глобализма. Европи је потребан другачији пројекат, пројекат сарадње суверених држава.

ЕУ се претворио у гробницу “европских вредности” и полигон за доминацију Немачке. Под плаштом ЕУ, Немачка политика је успешно успела да пороби све земље Балкана и претвори их у извор јефтине радне снаге за своју индустрију.

Политичке елите, и власт и опозиција, неки свесно, неки несвесно, већ готово 20 година спроводе немачку политику и штите њихове интересе. Као са Грујевским и Зајевом, опозиција се нада да ће Берлин пустити Вучића низ воду и одабрати њих да наставе да спроводе исту политику.

Унутар ЕУ, једина сила која се бави Балканом је Немачка. Немачка империјална политика на Балкану је сакривена иза пароле “ЕУ нема алтернативу”. Под том паролом је уништена Србија и цео Балкан и претворени у колонију јефтине радне снаге.

Када нестане ЕУ, на њеним рушевинама остаће само огољена Немачка политика. Можда ће тада грађанистима у Србији постати јасно да су верујући у НВО које финансира Немачка, у ствари промовисали пропаст и поробљавање сопствене земље.
А можда ни тада. Можда ће, као и са комунизмом, причати како је идеја била одлична, али је реализација била лоша.

У сваком случају, Брегзит, раст суверенизма у Европи и пад ЕУ је у најдубљем интересу Србије и њених грађана. Италија је следећа.

Саша Радуловић
Народни посланик и председник ДЈБ

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар