VIDEO Скупштина

(Видео) Посланици, зато што сте дозволили кршење Устава, судиће вам будуће генерације

Ситуација са коронавирусом је озбиљна и требају нам мере да се заштитимо од епидемије. Кршење Устава није начин да се заштите грађани, скупштине других земаља нормално функционишу, хрватска или британска, не штити се од вируса кршењем Устава.

Морамо заштитити старе и болесне, али не да их застрашују хистеријом и паником. Ваља нам се уозбиљити и схватити шта се дешава, да је опасно по старије становништво и они се морају збринути.

С друге стране, власт држи све грађане у притвору, укида градски и међуградски саобраћај, уводи беспотребно полицијски час. Уводе потпуно неразумне мере и на тај начин покушавају да злоупотребе власт. Суспендовали су Скупштину, глобалистички медији им помажу у подизању панике и застрашивању, а све у циљу, изгледа, да се што пре дође до рецесије.

Треба да будемо одговорни према најстаријима, према болесним и старим људима. Да имамо мере које њих штите, да се држава томе посвети и да престане да малтретира грађане, да уништава привреду и производи кризу и стање које ће направити такву привредну ситуацију да ћемо се тешко од ње опоравити у времену које долази. Ово је озбиљно време, тражи озбиљне људе, трезвено промишљање, а не панику и страх и циркус у организацији СНС-а.

Зато смо упутили писмо председнику Уставног суда Републике Србије да учини све што је у надлежности те институције и врати државу Србију у уставне оквире.

Народни посланици ДЈБ одржали су данас, 20. марта, још једну конференцију за медије у Народној скупштини.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • – Na vlasti je skoro 8 godina kolekcija neukih, nerazumnih i nadasve alavih paranoika, hohstaplera i primitivaca.
    – Kako stvari stoje, za resavanje trenutne ali i post-korona situacije morace da se zatrazi ozbiljna podrska nekih
    stvarno demokratskih drzava iz EU i van EU.