VIDEO

(Video) Poslanici, sudiće vam buduće generacije zato što ste dozvolili kršenje Ustava

Situacija sa koronavirusom je ozbiljna i trebaju nam mere da se zaštitimo od epidemije. Kršenje Ustava nije način da se zaštite građani, skupštine drugih zemalja normalno funkcionišu, hrvatska ili britanska, ne štiti se od virusa kršenjem Ustava.

Moramo zaštititi stare i bolesne, ali ne da ih zastrašuju histerijom i panikom. Valja nam se uozbiljiti i shvatiti šta se dešava, da je opasno po starije stanovništvo i oni se moraju zbrinuti.

S druge strane, vlast drži sve građane u pritvoru, ukida gradski i međugradski saobraćaj, uvodi bespotrebno policijski čas. Uvode potpuno nerazumne mere i na taj način pokušavaju da zloupotrebe vlast. Suspendovali su Skupštinu, globalistički mediji im pomažu u podizanju panike i zastrašivanju, a sve u cilju, izgleda, da se što pre dođe do recesije.

Treba da budemo odgovorni prema najstarijima, prema bolesnim i starim ljudima. Da imamo mere koje njih štite, da se država tome posveti i da prestane da maltretira građane, da uništava privredu i proizvodi krizu i stanje koje će napraviti takvu privrednu situaciju da ćemo se teško od nje oporaviti u vremenu koje dolazi. Ovo je ozbiljno vreme, traži ozbiljne ljude, trezveno promišljanje, a ne paniku i strah i cirkus u organizaciji SNS-a.

Zato smo uputili pismo predsedniku Ustavnog suda Republike Srbije da učini sve što je u nadležnosti te institucije i vrati državu Srbiju u ustavne okvire.

Narodni poslanici DJB održali su danas, 20. marta, još jednu konferenciju za medije u Narodnoj skupštini.

Dosta je bilo

Dosta je bilo

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar