VIDEO Изјава

ДЈБ: Циљ власти је контрола грађана, наша борба је за слободу

Вирус је добро дошао да би се искористио страх грађана, застрашени су и верују да је у питању нека велика опасност. За то време, власт у Србији искористила је ситуацију да би увела диктатуру од стране једног човека. На нама је да сада повратимо одузету слободу и суспендована права.

Светска здравствена организација признала је да је шведски модел за борбу против вируса ипак најбољи. Та иста организације која је предвиђала на почетку епидемије да ће бити на десетине милиона мртвих.
Шведска је земља која, за разлику од већине земаља света, није затварала своје грађане у куће, у Србији и на по четири дана узастопно, већ их је охрабривала да јачају имунитет шетњом и држање одстојања. Владе света су затвориле здраве нације у кућни притвор.

Кина је, за глобалисте, постала модел који глобалисти желе у целоме свету – чиповање људи. И не, ово нису теорије завере, послушајте шта нам говоре светски моћници, не морате да нам верујете на реч, али слушајте шта говори Бил Гејтс. Људске слободе су у овом тренутку угрожене у целоме свету. Ово је велика битка за слободу коју су нам отели они који желе контролу.

Власт у Србији увела је диктатуру и нема намеру да грађанима врати слободу. Пред нама је битка за слободу.

Погледајте данашње обраћање нацији народних посланика ДЈБ из Дома Народне скупштине.