VIDEO Изјава

ДЈБ: Лажни избори са брњицом

Председнику СНС-а се баш жури да што пре организује изборе. Вирус више није куга, поново треба да буде смешан. Читав циркус који су направили служио је Вучићу само да би некако дошао до тих избора и одржао се на власти.

Избори пред нама су, очигледно, једна велика фарса, позоришна представа за грађане Србије. Проблем му додатно отежавају пензионери које треба, некако, да наговори да изађу на гласање. Вероватно ће продужити изборе на два, три дана, а каква год излазност била, он ће се вадити на пандемију.

У прилог изборном циркусу је и податак да је милион и по бирача више уписано у бирачки списак, а и сам председник СНС-а рекао је да пунолетних грађана који добијају магичних 100 евра у Србији има 5,2 милиона, а у бирачки списак уписано је 6,7 милиона грађана.

Питање за председника СНС-а: Кам ги милион и по људи?

Погледајте данашње обраћање нацији народних посланика ДЈБ у Народној скупштини

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Od presudne je važnosti istrajati u odluci o bojkotu. Utakmica koju započnete s trećinom igrača je unapred izgubljena a ako pokušate navijače da ubedite u suprotno, to će značiti ili da ste ludi ili da ste utakmicu prodali. U oba slučaja ne zaslužujete poverenje.

  • Ако бирача има 5,2 милиона онда КиМ није Србија. ПРИПАЗИТЕ МАЛО ШТА ПРИЧАТЕ!

    п.с. Тај што је се тако излануо издаје се за председника Србије. Неће бити добро људи!

  • Samo polako i strpljivo. Ako Boris Tadic i banda oko Bozovica preuzme Demokratsku stranku i pridje im i Djilasa eto Vas ponovo na 15 – 20 posto. Samo pametno, gradjanski. Protiv diktature i fašizma.