VIDEO Izjava

DJB: Lažni izbori sa brnjicom

Predsedniku SNS-a se baš žuri da što pre organizuje izbore. Virus više nije kuga, ponovo treba da bude smešan. Čitav cirkus koji su napravili služio je Vučiću samo da bi nekako došao do tih izbora i održao se na vlasti.

Izbori pred nama su, očigledno, jedna velika farsa, pozorišna predstava za građane Srbije. Problem mu dodatno otežavaju penzioneri koje treba, nekako, da nagovori da izađu na glasanje. Verovatno će produžiti izbore na dva, tri dana, a kakva god izlaznost bila, on će se vaditi na pandemiju.

U prilog izbornom cirkusu je i podatak da je milion i po birača više upisano u birački spisak, a i sam predsednik SNS-a rekao je da punoletnih građana koji dobijaju magičnih 100 evra u Srbiji ima 5,2 miliona, a u birački spisak upisano je 6,7 miliona građana.

Pitanje za predsednika SNS-a: Kam gi milion i po ljudi?

Pogledajte današnje obraćanje naciji narodnih poslanika DJB u Narodnoj skupštini

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Od presudne je važnosti istrajati u odluci o bojkotu. Utakmica koju započnete s trećinom igrača je unapred izgubljena a ako pokušate navijače da ubedite u suprotno, to će značiti ili da ste ludi ili da ste utakmicu prodali. U oba slučaja ne zaslužujete poverenje.

  • Ako birača ima 5,2 miliona onda KiM nije Srbija. PRIPAZITE MALO ŠTA PRIČATE!

    p.s. Taj što je se tako izlanuo izdaje se za predsednika Srbije. Neće biti dobro ljudi!

  • Samo polako i strpljivo. Ako Boris Tadic i banda oko Bozovica preuzme Demokratsku stranku i pridje im i Djilasa eto Vas ponovo na 15 – 20 posto. Samo pametno, gradjanski. Protiv diktature i fašizma.