VIDEO Изјава

ДЈБ: Вирус је од смешног постао куга, а сад можемо на изборе?

Народна скупштина је прошле недеље, на противуставан начин, повратила своје надлежности, али се и даље налазимо ван Уставног оквира.

Тренутно не постоје услови за ванредно стање. Да би се ванредно стање увело, неопходно је да држава и нација буду у опасности. Ниједан услов није испуњен, па је ванредно стање противуставно и након што га је Скупштина прогласила.

Не постоји никакво образложење о томе како је угрожена држава и опастанак народа.

Цео циркус је заправо око избора. Прво, када су се скупљали потписе за СНС, СПС, Шешеља, Чеду, Чанка, Чомићку, разне Заветнике и остале сателите власти, тада је вирус био смешан.

Онда је, одједном, вирус постао куга. Грађани су свакодневно застрашивани, најпре од председника СНС-а, а стизале су им и застрашујуће СМС поруке, сви медији су упали у потпуну хистерију, а грађани закључавани у куће и по четири дана. Све да би одложили изборе на које нико не би изашао.

Сада, вирус је опет “мала маца” јер председник СНС-а мора да наговори људе да изађу на гласање. Најпре треба да наговори пензионере који су највише и уплашени.

Зашто му се жури? Председник СНС-а мора да пожури на изборе да га не би закачио талас рецесије који нам због лудачких мера власти стиже већ на јесен. Људи ће тада бити много незадовољни.

На све ово, на најгрубље кршење Устава, опозиција, 242 посланика и сви медији ћутали су 50 дана. ДЈБ и грађани Србије им то неће заборавити.

Погледајте данашње обраћање нацији народних посланика ДЈБ у Скупштини Србије.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар