VIDEO Izjava

DJB: Virus je od smešnog postao kuga, a sad možemo na izbore?

Narodna skupština je prošle nedelje, na protivustavan način, povratila svoje nadležnosti, ali se i dalje nalazimo van Ustavnog okvira.

Trenutno ne postoje uslovi za vanredno stanje. Da bi se vanredno stanje uvelo, neophodno je da država i nacija budu u opasnosti. Nijedan uslov nije ispunjen, pa je vanredno stanje protivustavno i nakon što ga je Skupština proglasila.

Ne postoji nikakvo obrazloženje o tome kako je ugrožena država i opastanak naroda.

Ceo cirkus je zapravo oko izbora. Prvo, kada su se skupljali potpise za SNS, SPS, Šešelja, Čedu, Čanka, Čomićku, razne Zavetnike i ostale satelite vlasti, tada je virus bio smešan.

Onda je, odjednom, virus postao kuga. Građani su svakodnevno zastrašivani, najpre od predsednika SNS-a, a stizale su im i zastrašujuće SMS poruke, svi mediji su upali u potpunu histeriju, a građani zaključavani u kuće i po četiri dana. Sve da bi odložili izbore na koje niko ne bi izašao.

Sada, virus je opet “mala maca” jer predsednik SNS-a mora da nagovori ljude da izađu na glasanje. Najpre treba da nagovori penzionere koji su najviše i uplašeni.

Zašto mu se žuri? Predsednik SNS-a mora da požuri na izbore da ga ne bi zakačio talas recesije koji nam zbog ludačkih mera vlasti stiže već na jesen. Ljudi će tada biti mnogo nezadovoljni.

Na sve ovo, na najgrublje kršenje Ustava, opozicija, 242 poslanika i svi mediji ćutali su 50 dana. DJB i građani Srbije im to neće zaboraviti.

Pogledajte današnje obraćanje naciji narodnih poslanika DJB u Skupštini Srbije.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar