VIDEO Изјава

(Видео) Порука гласачима СНС: Вучић је немачки човек на Балкану

Политику Александра Вучића подржава Европска унија и Немачка. Која је то политика?

  1. ЕУ нема алтернативу;
  2. Србија као колонија јефтине радне снаге;
  3. Србија уништене домаће привреде;
  4. Насељавање миграната као борба против беле куге.

Политика власти у Србији је и глобализам. За то имају подршку Брисела, центра ЕУ, и за све што у Србији раде, добијају комплимент “Србија иде у добром правцу”. Политика коју подржавају сви медији, и Пинк и Информер, и Н1 и Данас је издаја Косова и Метохије. Власт још увек тражи начин како то да изведе.

И када погледате све медије у Србији, схватите да сви подржавају власт. Пред грађанима праве игроказе и глуме сукобе, не би ли нас направили будалама.

Политика ДЈБ је суверенистичка. Ми хоћемо да о будућности Србије искључиво одлучују грађани, а не Берлин или Брисел. Да Народна скупштина, у знак сећања, обележи пробој Солунског фронта како доликује, а не да имамо посланике владајуће већине који прећуте тако важан догађај.

Поштовани гласачи СНС, ви мислите да, гледајући медије, Александар Вучић води политику која је добра за њене грађане. А истина је да је он немачки човек у Србији, да спроводи немачку колонијалну политику. Нажалост, то је истина, иако бисмо и ми волели да то није тачно. Ово нећете чути ни на једној телевизији, ни у једном медију.

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Hvala DJB na pruzanju ruke i SNS glasacima.
    Hvala takodje i na redovnim obracanjima iz Skupstine povodom krsenja Ustava i drzavnog udara, virusa, krsenja zakletve od strane vecine poslanika, nereagovanja predsednika Ustavnog suda, Vrhovnog kasacionog i drzavnog tuzioca na krsenje Ustava..
    I pored svih prepreka vase poruke su stigle do mnogih. Rekcije, mnoge zakasnele, se vec desavaju.