Војводина

ДЈБ: Излазимо на изборе у Зрењанину под бројем 10 са листом “Суверенисти”

Желимо да наставимо тамо где смо стали, да од Зрењанина направимо место где се лепо и радо живи. Излазимо на изборе у Зрењанину под редним бројем 10, са листом “Суверенисти”.

ДЈБ је донео одлуку да излази на изборе под нефер и непоштеним условима на свим нивоима када смо увидели да су странке и савези са којима смо имали договор о бојкоту, тај договор прегазиле.

Колико је ова одлука била исправна најбоље приказује чињеница да смо након формалне грешке на формулару на којем смо скупљали потписе за излазак на изборе у Зрењанину, потписе поново скупили за само 48 сати. Воља наших бирача да наставимо да се боримо и кроз локални парламент је неспорна.

Наш програм са којим се кандидујемо обухвата решавање још увек нерешених комуналних проблема са чистом пијаћом водом, топланским грејањем, постојећим и потенцијалним будућим загађивачима животне средине.

Исто тако програм обухвата увођење реда у градску управу и сва јавна предузећа. Имамо пројекте којима се кроз рационалнијие, паметније планирање буџетских средстава могу обезбедити финасијска средства за:

  • бесплатне уџебенике за све основце и средњошколце,
  • побољшање градског превоза,
  • помоћ у виду субвенција искључиво домаћим малим и средњим предузећима и пољопривредним газдинствима.

Борба против корупције кроз транспарентно вршење јавне власти, против партијског запошљавања није уопште била тема док 2016. нисмо први пут ушли у парламент.

Свесни смо да промене које желимо да спроведемо не могу да се догоде преко ноћи, али смо решени да у њима истрајемо. То не можемо сами. Драги суграђани зато нам је потребна ваша помоћ и подршка.

Излазимо на изборе под бројем 10 Суверенисти Доста је било Зрењанин.

Председник ГО ДЈБ
Александар Коровљев

Ознаке

ДЈБ Зрењанин

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар