Vojvodina

DJB: Izlazimo na izbore u Zrenjaninu pod brojem 10 sa listom “Suverenisti”

Želimo da nastavimo tamo gde smo stali, da od Zrenjanina napravimo mesto gde se lepo i rado živi. Izlazimo na izbore u Zrenjaninu pod rednim brojem 10, sa listom “Suverenisti”.

DJB je doneo odluku da izlazi na izbore pod nefer i nepoštenim uslovima na svim nivoima kada smo uvideli da su stranke i savezi sa kojima smo imali dogovor o bojkotu, taj dogovor pregazile.

Koliko je ova odluka bila ispravna najbolje prikazuje činjenica da smo nakon formalne greške na formularu na kojem smo skupljali potpise za izlazak na izbore u Zrenjaninu, potpise ponovo skupili za samo 48 sati. Volja naših birača da nastavimo da se borimo i kroz lokalni parlament je nesporna.

Naš program sa kojim se kandidujemo obuhvata rešavanje još uvek nerešenih komunalnih problema sa čistom pijaćom vodom, toplanskim grejanjem, postojećim i potencijalnim budućim zagađivačima životne sredine.

Isto tako program obuhvata uvođenje reda u gradsku upravu i sva javna preduzeća. Imamo projekte kojima se kroz racionalnijie, pametnije planiranje budžetskih sredstava mogu obezbediti finasijska sredstva za:

  • besplatne udžebenike za sve osnovce i srednjoškolce,
  • poboljšanje gradskog prevoza,
  • pomoć u vidu subvencija isključivo domaćim malim i srednjim preduzećima i poljoprivrednim gazdinstvima.

Borba protiv korupcije kroz transparentno vršenje javne vlasti, protiv partijskog zapošljavanja nije uopšte bila tema dok 2016. nismo prvi put ušli u parlament.

Svesni smo da promene koje želimo da sprovedemo ne mogu da se dogode preko noći, ali smo rešeni da u njima istrajemo. To ne možemo sami. Dragi sugrađani zato nam je potrebna vaša pomoć i podrška.

Izlazimo na izbore pod brojem 10 Suverenisti Dosta je bilo Zrenjanin.

Predsednik GO DJB
Aleksandar Korovljev

Oznake

DJB Zrenjanin

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar