Странка ДЈБ

Учествујте у анонимној анкети ДЈБ

Молимо вас да издвојите три мниута времена и попуните нашу анкету. Анкета је потпуно анонимна и молимо вас да је, због што већег узорка, поделите линк.

Хвала на издвојеном времену.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • U Subotici je bilo zabranjeno DJB da u sredstvima informisanja objavi gde se prikupljaju potpisi.
  To je zabranio gradolnačenik Laban. Vaš poverenik za Suboticu trebao je odma izvestiti Vas pa da Vi u
  obračanju javnosti preko Skupštinskog portala to nekoliko puta pomenete i ljude uputite na adresu jer svi
  ne čitaju Vaš sajt.
  Takođe akcenat kampanje je bio na SUVERENISTIMA . Smatram da je više vremena trebalo posvetiti
  penzionerima i obećati im min. penziju od 25.ooo din. i tu cifru PONAVLJATI jer više od 5oo ooo penzionera
  trenutno prima manju penziju.

 • Manite se obilazenja Srbije i gluposti nego ako uspes nadji Srbe u USA koji mogu nesto da urade, nadji novog Mihajla Pupina da uhvatimo kopcu, da nas ne tranziraju ko sniclu: Kosovo, Novi Pazar, Republika Srpska, Vojvodina…

 • Ту је то. Нека вам је Бог на помоћи. Надам се да ћете ући у Скупштину. Слао коме иначе шаљем за Божић, Васкрс, рођења, свадбе…и замолио да заокруже 15. Видећемо. Лично, мени су много ближи монархисти (што сте ви из мојих коментара сигурно закључили) али сам испоштовао реч пријатеља који лично познаје Сашу Радуловића као поштена човека из Торонта. До тада, никад чуо за ДЈБ. Мало ме цимну, ваше задруге које су сатрале после Другог рата све домаћине и домаћинско у Херцеговини, забранили козе, али реч је реч. Ево ћу и екавски писати, никакав проблем, али? Шта али? Пријатељу, твии јесу комунисти били, и тебе су стрпали у КПЈ, има да као Србијанац славиш крсну славу као стари Срби у Херцеговини, не парти, парада пијанства и кича. Дил -дил, рука -рука. Е, то нама господо фали, реч и рука, потпуно смо духовно разбијени. Како? У суфициту смо са песницима, нема дубине речи, нити висине, све у раван и просечност. Просечност је највећи непријатељ уметности. Песници су “лакмус папир” друштва као пчеле, или пастрмка и јегуља за чисту воду. Зашто за ДЈБ а не за монархисте? Да су они за српску Круну, подржала би их британска која је сачувала. Просто као 1и 1. Хтео млади Петар да се врати на Равну Гору, нису му дали Британци. Како знаш? Јован Деретић био са Њим на “ти”. Јеси ли луд, ако те не убију нацисти, убиће те комунисти, хладно Британци. Очигледно, ни тада они нису били вољни стати пред Црвену армију за Србе. Саша, буди поштен па реци шта си знао о Винчи пре Јована, сокола из Требиња који је цео свој век посветио српству и славној прошлости, да разбије немачке лажи како смо гологузани иза Карпата а они Аријевци. Режимска и ” демократска” медија пљују по њему, али нема жива историчара да старцу стане на црту, један на један, рефлектори, камера, да нација види. Нема шансе. Овај свет је у скројеној матрици. Одох предалеко, уложио сам нешто пара у стадо коза, више да помогнем једној фамилији него што користи имам, па ме те ваше задруге брину. Шалим се, ништа ме не брине, само да Небо не падне на мене. Желим вам све што и сами од Бога пожелели.

 • Христос посреди нас.
  Морали сте знати да, као и последњих бар три пута, неће изаћи скоро пола Србије на изборе.
  Сигурно имате своје изворе информација, потпуно је извесно да имате и понеког у обавбештајним структурама… Морали сте да знате да са вама или без вас скоро пола Србије ОПЕТ неће изаћи наизборе.
  Немају за шта.
  Ни онда нити сад…
  И кренули сте тим путем, бојкот, па да видимо. Нека се игра сам… Ако може. Како рече С. Трифуновић.
  Иначе већ неко време врло помно пратим вашу делатност и свиђа ми се што чујем, мада ми се не свиђа што се шпарта на релацији САД – Србија, што је и Вучић радио када је основана СНС.
  И сада замислите да сте САМО ВИ, дакле само ДЈБ остали у бојкоту, са својим малим процентићем бисте минирали изборе. Да не помињем све остале.
  Очигледно није постојала комуникацијa међу свима вама из опозиције, неко је грунуо и неку лову, неко је рекао неком да зна у коју му школу иду клинци… Бог зна.
  Има ту и гордости на канте, то је потпуно јасно.
  Али – ето пођосте на ,,изборе” као мечки на рупу, разједињени и сада смо награисали.
  Да се ми фино Богу помолимо да нас спасе, да нас приведе Себи.
  На овом земном шару никога нема да нас избави…
  Свако добро од Господа.