Stranka DJB

Učestvujte u anonimnoj anketi DJB

Molimo vas da izdvojite tri mniuta vremena i popunite našu anketu. Anketa je potpuno anonimna i molimo vas da je, zbog što većeg uzorka, podelite link.

Hvala na izdvojenom vremenu.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • U Subotici je bilo zabranjeno DJB da u sredstvima informisanja objavi gde se prikupljaju potpisi.
    To je zabranio gradolnačenik Laban. Vaš poverenik za Suboticu trebao je odma izvestiti Vas pa da Vi u
    obračanju javnosti preko Skupštinskog portala to nekoliko puta pomenete i ljude uputite na adresu jer svi
    ne čitaju Vaš sajt.
    Takođe akcenat kampanje je bio na SUVERENISTIMA . Smatram da je više vremena trebalo posvetiti
    penzionerima i obećati im min. penziju od 25.ooo din. i tu cifru PONAVLJATI jer više od 5oo ooo penzionera
    trenutno prima manju penziju.

  • Manite se obilazenja Srbije i gluposti nego ako uspes nadji Srbe u USA koji mogu nesto da urade, nadji novog Mihajla Pupina da uhvatimo kopcu, da nas ne tranziraju ko sniclu: Kosovo, Novi Pazar, Republika Srpska, Vojvodina…

  • Tu je to. Neka vam je Bog na pomoći. Nadam se da ćete ući u Skupštinu. Slao kome inače šaljem za Božić, Vaskrs, rođenja, svadbe…i zamolio da zaokruže 15. Videćemo. Lično, meni su mnogo bliži monarhisti (što ste vi iz mojih komentara sigurno zaključili) ali sam ispoštovao reč prijatelja koji lično poznaje Sašu Radulovića kao poštena čoveka iz Toronta. Do tada, nikad čuo za DJB. Malo me cimnu, vaše zadruge koje su satrale posle Drugog rata sve domaćine i domaćinsko u Hercegovini, zabranili koze, ali reč je reč. Evo ću i ekavski pisati, nikakav problem, ali? Šta ali? Prijatelju, tvii jesu komunisti bili, i tebe su strpali u KPJ, ima da kao Srbijanac slaviš krsnu slavu kao stari Srbi u Hercegovini, ne parti, parada pijanstva i kiča. Dil -dil, ruka -ruka. E, to nama gospodo fali, reč i ruka, potpuno smo duhovno razbijeni. Kako? U suficitu smo sa pesnicima, nema dubine reči, niti visine, sve u ravan i prosečnost. Prosečnost je najveći neprijatelj umetnosti. Pesnici su “lakmus papir” društva kao pčele, ili pastrmka i jegulja za čistu vodu. Zašto za DJB a ne za monarhiste? Da su oni za srpsku Krunu, podržala bi ih britanska koja je sačuvala. Prosto kao 1i 1. Hteo mladi Petar da se vrati na Ravnu Goru, nisu mu dali Britanci. Kako znaš? Jovan Deretić bio sa Njim na “ti”. Jesi li lud, ako te ne ubiju nacisti, ubiće te komunisti, hladno Britanci. Očigledno, ni tada oni nisu bili voljni stati pred Crvenu armiju za Srbe. Saša, budi pošten pa reci šta si znao o Vinči pre Jovana, sokola iz Trebinja koji je ceo svoj vek posvetio srpstvu i slavnoj prošlosti, da razbije nemačke laži kako smo gologuzani iza Karpata a oni Arijevci. Režimska i ” demokratska” medija pljuju po njemu, ali nema živa istoričara da starcu stane na crtu, jedan na jedan, reflektori, kamera, da nacija vidi. Nema šanse. Ovaj svet je u skrojenoj matrici. Odoh predaleko, uložio sam nešto para u stado koza, više da pomognem jednoj familiji nego što koristi imam, pa me te vaše zadruge brinu. Šalim se, ništa me ne brine, samo da Nebo ne padne na mene. Želim vam sve što i sami od Boga poželeli.

  • Hristos posredi nas.
    Morali ste znati da, kao i poslednjih bar tri puta, neće izaći skoro pola Srbije na izbore.
    Sigurno imate svoje izvore informacija, potpuno je izvesno da imate i ponekog u obavbeštajnim strukturama… Morali ste da znate da sa vama ili bez vas skoro pola Srbije OPET neće izaći naizbore.
    Nemaju za šta.
    Ni onda niti sad…
    I krenuli ste tim putem, bojkot, pa da vidimo. Neka se igra sam… Ako može. Kako reče S. Trifunović.
    Inače već neko vreme vrlo pomno pratim vašu delatnost i sviđa mi se što čujem, mada mi se ne sviđa što se šparta na relaciji SAD – Srbija, što je i Vučić radio kada je osnovana SNS.
    I sada zamislite da ste SAMO VI, dakle samo DJB ostali u bojkotu, sa svojim malim procentićem biste minirali izbore. Da ne pominjem sve ostale.
    Očigledno nije postojala komunikacija među svima vama iz opozicije, neko je grunuo i neku lovu, neko je rekao nekom da zna u koju mu školu idu klinci… Bog zna.
    Ima tu i gordosti na kante, to je potpuno jasno.
    Ali – eto pođoste na ,,izbore” kao mečki na rupu, razjedinjeni i sada smo nagraisali.
    Da se mi fino Bogu pomolimo da nas spase, da nas privede Sebi.
    Na ovom zemnom šaru nikoga nema da nas izbavi…
    Svako dobro od Gospoda.