Саопштењe

Власт поново напала саму себе ДА БИ ИМАЛА оправдање да бије нашу децу по улицама

Као и у уторак, синоћ је власт прво напала сама себе, а онда искористила тај изрежирани напад да БРУТАЛНО нападне људе на протесту. Јурили су и тукли нашу децу по улицама да би застрашили народ и демонстрирали моћ и силу

Овај протест не сме стати. Вечерас мора поново. Плато испред Народне скупштине у 20 часова.

Протест је покренуо једноставан, свима разумљив захтев за укидање полицијског часа. Зато што захтев није био политички, није тражио оставке, техничку владу, пад власти, већ укидање одлуке о сулудом, неразумном, штетном по здравље полицијском часу, власт је била приморана да се повуче. Највише их је заболело то што је захтев био разуман и свима схватљив па се на све начине покушали да прикажу као да то није био стварни разлог.

Протесту су потребни такви, једноставни, свима разумљиви захтеви који су у интересу целог народа, свих грађана.

Избори су правно оборени и власт покушава силовањем права да то сакрије. ДЈБ је доказао да су избори фалсификовани и објавио доказе за то. Сви медији ћуте о томе. Власт сада панично тражи од Берлина и ЕУ да му признају ове фалсификоване изборе и одобре ⅔ супервећину у Скупштини.

Разлог зашто председник СНС-а иде на ноге Макрону и Меркеловој је да моли да му признају фалсификоване изборе и ⅔ већину у Скупшитни. Они за узврат од њега траже нове уступке на Косову и Метохији, нове потписе у складу са колонијалним интересом Немачке.

Власти је хтела да народ поново застраши вирусом како би нас све поново стрпала у кућни притвор, одрадила овај маневар и тако спречила било какав отпор. Тај део јој није успео. Народ их је протестом спречио. Треба да спречимо наставак.

Следећа корак је натерати власт да призна да су ИЗБОРИ ОБОРЕНИ. Морамо спречити власт да фалсификовањем избора себи намести ⅔ већину у скупштини.

Прочитајте још и:

Позив на наставак јавног окупљања. Власт мора да откаже полицијски час

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Sve sto navodite je tako, osim jedne stvari. Ne nazivajte ove ljude koji nam sve ovo rade – VLAST. Mandat vlade ove Brnabic je istekao, tehnicku vladu Skupstina nije formirala. Prema tome, nema vlasti. Ne znam ko komanduje policijom, neko privatno lice.