Saopštenje

Vlast ponovo napala samu sebe DA BI IMALA opravdanje da bije našu decu po ulicama

Kao i u utorak, sinoć je vlast prvo napala sama sebe, a onda iskoristila taj izrežirani napad da BRUTALNO napadne ljude na protestu. Jurili su i tukli našu decu po ulicama da bi zastrašili narod i demonstrirali moć i silu

Ovaj protest ne sme stati. Večeras mora ponovo. Plato ispred Narodne skupštine u 20 časova.

Protest je pokrenuo jednostavan, svima razumljiv zahtev za ukidanje policijskog časa. Zato što zahtev nije bio politički, nije tražio ostavke, tehničku vladu, pad vlasti, već ukidanje odluke o suludom, nerazumnom, štetnom po zdravlje policijskom času, vlast je bila primorana da se povuče. Najviše ih je zabolelo to što je zahtev bio razuman i svima shvatljiv pa se na sve načine pokušali da prikažu kao da to nije bio stvarni razlog.

Protestu su potrebni takvi, jednostavni, svima razumljivi zahtevi koji su u interesu celog naroda, svih građana.

Izbori su pravno oboreni i vlast pokušava silovanjem prava da to sakrije. DJB je dokazao da su izbori falsifikovani i objavio dokaze za to. Svi mediji ćute o tome. Vlast sada panično traži od Berlina i EU da mu priznaju ove falsifikovane izbore i odobre ⅔ supervećinu u Skupštini.

Razlog zašto predsednik SNS-a ide na noge Makronu i Merkelovoj je da moli da mu priznaju falsifikovane izbore i ⅔ većinu u Skupšitni. Oni za uzvrat od njega traže nove ustupke na Kosovu i Metohiji, nove potpise u skladu sa kolonijalnim interesom Nemačke.

Vlasti je htela da narod ponovo zastraši virusom kako bi nas sve ponovo strpala u kućni pritvor, odradila ovaj manevar i tako sprečila bilo kakav otpor. Taj deo joj nije uspeo. Narod ih je protestom sprečio. Treba da sprečimo nastavak.

Sledeća korak je naterati vlast da prizna da su IZBORI OBORENI. Moramo sprečiti vlast da falsifikovanjem izbora sebi namesti ⅔ većinu u skupštini.

Pročitajte još i:

Poziv na nastavak javnog okupljanja. Vlast mora da otkaže policijski čas

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Sve sto navodite je tako, osim jedne stvari. Ne nazivajte ove ljude koji nam sve ovo rade – VLAST. Mandat vlade ove Brnabic je istekao, tehnicku vladu Skupstina nije formirala. Prema tome, nema vlasti. Ne znam ko komanduje policijom, neko privatno lice.