VIDEO Саопштењe

(Видео) ДЈБ позива на протест у недељу од 20 часова испред Народне скупштине

Власт још увек није објавила датум и време одржавања конститутивне седнице ФАЛСИФИКОВАНЕ скупштине. Очекује се да ће она бити заказана за понедељак између 10 и 12 часова. Уторак је последњи дан када ФАЛСИФИКОВАНА скупштина може бити конституисана. У противном, избори су пали.

ДЈБ организује протест испред Народне скупштине у недељу 2. августа у 20 часова. Очекујемо да ће до тада бити познато време када је заказана ФАЛСИФИКОВАНА скупштина, па ћемо на протесту моћи сви заједно да позовемо народ да изађе на улицу и блокира конституисање ФАЛСИФИКОВАНЕ скупштине.

Ако желите да одбраните Косово и Метохију, да одбраните владавину права, да одбраните народну сувереност и демократију, ако се борите против аутократије и отимање слободе и достојанства људима, један захтев нас води до свих тих циљева: ОБАРАЊЕ ФАЛСИФИКОВАНИХ ИЗБОРА.

Протест ће бити без насиља. Дођите. Поведите пријатеље. Избори су фалсификовани. Власт на основу ФАЛСИФИКОВАНИХ записника жели да отме народну сувереност. Избори су правно оборени. То можемо одбранити једино на улици.

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар