Саопштењe

Протест у недељу у 20 сати испред Народне скупштине

ДЈБ позива грађане да се у недељу, 2. августа 2020. године, у 20 сати окупимо испред Народне скупштине Србије у знак протеста против намере власти да почетком следеће недеље конституише фалсификовану скупштину на основу фалсификованих записника са фалсификованих избора. Овај протест је увод у блокаду Дома Народне скупштине за време конституисања фалсификове скупштине, што се очекује за понедељак или уторак између 10 и 12 часова, и прилика за договор о заједничкој акцији којом ћемо спречити конституисање лажног парламента.

Чињеница да власт крије тачан датум и време сазивања прве седнице фалсификоване скупштине сведочи о страху од протеста. Након што је уништавањем демократије и медијским гушењем опозиције остала сама на ветрометини на милости и немилости великих сила и глобалних корпорација у тренутку у коме се од ње очекује да се зарад останка на власти одрекне Косова и Метохије, власт је изложила Србију великој опасности. 

Најбољи начин да одбранимо државне интересе је да ОБОРИМО ФАЛСИФИКОВАНЕ ИЗБОРЕ. На тај начин власт губи скупштину и владу, али и могућност да на било какав штетан документ стави било какав потпис. 

ДЈБ организује протест који ће се одржати у недељу 2. августа од 20 часова испред Народне скупштине. Присутнима ће се обратити председник ДЈБ Саша Радуловић. Овај протест је увод у протест блокаде Народне скупштине у време конституисања ФАЛСИФИКОВАНЕ скупштине чији датум и време још нису објављени.

Прочитајте још и:

(Видео) ДЈБ позива на протест у недељу од 20 часова испред Народне скупштине

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар