Саопштењe

Вечерас протест, сутра ујутро блокада Народне скупштине

ДЈБ вечерас у 20 часова оранизује протест испред Народне скупштине као увод у блокаду Народне скупштине сутра ујутро, у понедељак у 9 часова. Циљ НЕНАСИЛНЕ блокаде је да својим присуством блокирамо ФАЛСИФИКОВАНЕ посланике да конституишу ФАЛСИФИКОВАНУ скупштину у дому Народне скупштине.

Власт је објавила да је заказала конститутивну седницу ФАЛСИФИКОВАНЕ скупштине за понедељак ујутро. Крајњи рок да се конституише фАЛСИФИКОВАНА скупштина по закону је уторак 4.август. Ако се скупштина не конституише пада власт.

Власт је ФАЛСИФИКОВАЛА ове изборе. Није јој била довољна куповине гласова нашим парама, застрашивање људи, несређени бирачки спискови, контрола медија, већ је морала и да ФАЛСИФИКУЈЕ записнсике са бирачких места. ДЈБ је то открио и правно оборио изборе. Сви медији, цела опозиција, цела струка, све “НВО” које финансирају ЕУ, Немачка ћуте о томе.

Ово није борба за ДЈБ и за било чији цензус, већ борба за ОБАРАЊЕ ФАЛСИФИКОВАНИХ ИЗБОРА. Власт је украла гласове СВИМ грађанима, укључијући и оним који су бојкотовали ове изборе. Ако допустимо да власт ФАЛСИФИКУЈЕ изборе, изгбуили смо народну сувереност, владавину права и демократију и тиме изгубили државу.

Ако желите да одбраните демократију и владавину права, морамо ОБОРИТИ ФАЛСИФИКОВАНЕ ИЗБОРЕ.

Ако желите да одбраните Косово и Метохију, морамо ОБОРИТИ ФАЛСИФИКОВАНЕ ИЗБОРЕ.

Ако желите да промените кризни штаб, да се сви заједно заштитимо од политичких пајаца и шарлатана, морамо ОБОРИТИ ФАЛСИФИКОВАНЕ ИЗБОРЕ.

Ако желите да спасемо домаћу привреду, наше пољопривреднике и предузетнике, фризере, кафане, малу привреду, морамо ОБОРИТИ ФАЛСИФИКОВАНЕ ИЗБОРЕ.

Вечерашњи протест испред Народне скупштине је припрема за сутрашњу блокаду. Вечерашњи протест је и прилика за народ, за све грађане, који неће моћи у радни дан да дођу на НЕНАСИЛНУ блокаду Народне скупштине да својим доласком изразе подршку за блокаду.

Да ли ће НЕНАСИЛНА блокада сутра ујутро у 9 часова успети зависи само од тога колико грађан ће дођи. Ако нас дође 5000, блокада ће успети. Ако нас дође 50.000, сваки 20-ти становник Београда односно сваки 100-ти грађанин Србије, блокада ће заувек променити Србију.

Прочитајте још и:

Протест у недељу у 20 сати испред Народне скупштине

(Видео) ДЈБ позива на протест у недељу од 20 часова испред Народне скупштине

Доста је било

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар