Источна Србија Политика Саопштењe

Сукоб интереса заменика градоначелника потврђен

Од свог настанка ГО ДЈБ Зајечар указује на рак ране које изједају јавне финансије нашег града. Разоткривамо афере, указујемо на корупцију и непотизам, пријављујемо намештене јавне набавке и захтевамо да државни органи, плаћени новцем грађана, раде свој посао и поступају у складу са Законом.
Многи ће након овог решења Агенције рећи да су санкције за прекршиоце Закона “смешне”. И јесу, али би у моралном друштву биле довољне за моменталну оставку. У овом зајечарском у коме ми живимо на једној страни имамо ћутање на чињеницу да је градоначелник Зајечара лице правоснажно осуђено за злоупотребу службеног положаја,на другој имамо ћутање свих учесника у јавној набавци у којој већник са својом радњом учествује и добије уговор. Зато је ваљда за појединце у Ничићевој власти у реду да ћуте да су у сукобу интереса..Јер добију опомену и наставе даље…
Те 2018 године већник а сада већ заменик градоначелника Владимир Виденовић био је у сукобу интереса а да то није пријавио Агенцији . Тиме се квалификовао за заменика правоснажно осуђеном градоначелнику Зајечара Бошку Ничићу,који је осуђен за злоупотребу службеног положаја.
Доста је било Зајечар не одустаје од борбе за промену система који мора да буде у служби грађана јер га грађани финансирају. Ми и даље пријавама бележимо све незаконитости градских функционера и државних службеника и тако остављамо траг о њиховом криминалу и корупцији.
Ово је тек мала победа .То може свако од нас. Не треба их се бојати, не треба ћутати . Треба их пријављивати.

Доста је било!

Линк текста о јавној набавци 2018

У Зајечару власт убија псе, зар не?

Ознаке

О аутору

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар