Istočna Srbija Politika Saopštenje

Sukob interesa zamenika gradonačelnika potvrđen

Od svog nastanka GO DJB Zaječar ukazuje na rak rane koje izjedaju javne finansije našeg grada. Razotkrivamo afere, ukazujemo na korupciju i nepotizam, prijavljujemo nameštene javne nabavke i zahtevamo da državni organi, plaćeni novcem građana, rade svoj posao i postupaju u skladu sa Zakonom.
Mnogi će nakon ovog rešenja Agencije reći da su sankcije za prekršioce Zakona “smešne”. I jesu, ali bi u moralnom društvu bile dovoljne za momentalnu ostavku. U ovom zaječarskom u kome mi živimo na jednoj strani imamo ćutanje na činjenicu da je gradonačelnik Zaječara lice pravosnažno osuđeno za zloupotrebu službenog položaja,na drugoj imamo ćutanje svih učesnika u javnoj nabavci u kojoj većnik sa svojom radnjom učestvuje i dobije ugovor. Zato je valjda za pojedince u Ničićevoj vlasti u redu da ćute da su u sukobu interesa..Jer dobiju opomenu i nastave dalje…
Te 2018 godine većnik a sada već zamenik gradonačelnika Vladimir Videnović bio je u sukobu interesa a da to nije prijavio Agenciji . Time se kvalifikovao za zamenika pravosnažno osuđenom gradonačelniku Zaječara Bošku Ničiću,koji je osuđen za zloupotrebu službenog položaja.
Dosta je bilo Zaječar ne odustaje od borbe za promenu sistema koji mora da bude u službi građana jer ga građani finansiraju. Mi i dalje prijavama beležimo sve nezakonitosti gradskih funkcionera i državnih službenika i tako ostavljamo trag o njihovom kriminalu i korupciji.
Ovo je tek mala pobeda .To može svako od nas. Ne treba ih se bojati, ne treba ćutati . Treba ih prijavljivati.

Dosta je bilo!

Link teksta o javnoj nabavci 2018

U Zaječaru vlast ubija pse, zar ne?

Oznake

O autoru

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar