Политика

Ближе нам се општи избори

Бојкот није уродио плодом, препустили смо власт СНСу без борбе.

СНС Државу води како хоће и без икакве контроле.

Раковица има 101.000 бирача са правом гласа. На изборе 2020. године је изашло 38.000 бирача.

СНС је 2020. освојио 23.000 гласова, у време бојкота, када Ми нисмо успели да исконтролишемо сва бирачка места, а остала опозиција није била заинтересована за контролу избора. Вероватно је то СНСов максимум са све крађом.

У нашој Општини Раковица СНС има 46/50 одборника. Апсолутно је немогуће било шта урадити. Са једном петином или 20% од укупног броја грађана са правом гласа, воде општину и управљају како им се хоће, јер смо им то допустили не изласком на изборе.

Због бојкота на локалним изборима 2020. нисмо имали покривена сва бирачка места.

Имали смо покривена 44/72 бирачка места. Разлог слабе покривености бирачких места и апсолутне власти СНСа био је бојкот. На бирачким местима где смо имали контролоре, наш резултат је био између 7-10% На бирачким местима на којима нисмо имали контролоре, нисмо имали ни гласове.

Резултат на локалним изборима 2020. који смо остварили био је 4% и два (2) одборничка мандата.

Наша процена је да СНС не може да има више од 15.000 гласова на предстојећим изборима, под условом да покријемо сва бирачка места и спречимо крађу.

Близе нам се општи избори.

Власт се мења на изборима.

Потребни су нови људи, који истински желе да промене садашње стање у општини, граду и држави.

Потрбни су нам контролори на сваком бирачком месту, који ће спречити крађу избора и створити могућност за мирну промену власти.

Сами не можемо ништа, заједно можемо пуно тога да урадимо. Придружите нам се, да би смо од Раковице направили место у коме се радо и лепо живи.

Општински одбор ДЈБ Раковица – Суверенисти

Ознаке

О аутору

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар