Politika

Bliže nam se opšti izbori

Bojkot nije urodio plodom, prepustili smo vlast SNSu bez borbe.

SNS Državu vodi kako hoće i bez ikakve kontrole.

Rakovica ima 101.000 birača sa pravom glasa. Na izbore 2020. godine je izašlo 38.000 birača.

SNS je 2020. osvojio 23.000 glasova, u vreme bojkota, kada Mi nismo uspeli da iskontrolišemo sva biračka mesta, a ostala opozicija nije bila zainteresovana za kontrolu izbora. Verovatno je to SNSov maksimum sa sve krađom.

U našoj Opštini Rakovica SNS ima 46/50 odbornika. Apsolutno je nemoguće bilo šta uraditi. Sa jednom petinom ili 20% od ukupnog broja građana sa pravom glasa, vode opštinu i upravljaju kako im se hoće, jer smo im to dopustili ne izlaskom na izbore.

Zbog bojkota na lokalnim izborima 2020. nismo imali pokrivena sva biračka mesta.

Imali smo pokrivena 44/72 biračka mesta. Razlog slabe pokrivenosti biračkih mesta i apsolutne vlasti SNSa bio je bojkot. Na biračkim mestima gde smo imali kontrolore, naš rezultat je bio između 7-10% Na biračkim mestima na kojima nismo imali kontrolore, nismo imali ni glasove.

Rezultat na lokalnim izborima 2020. koji smo ostvarili bio je 4% i dva (2) odbornička mandata.

Naša procena je da SNS ne može da ima više od 15.000 glasova na predstojećim izborima, pod uslovom da pokrijemo sva biračka mesta i sprečimo krađu.

Blize nam se opšti izbori.

Vlast se menja na izborima.

Potrebni su novi ljudi, koji istinski žele da promene sadašnje stanje u opštini, gradu i državi.

Potrbni su nam kontrolori na svakom biračkom mestu, koji će sprečiti krađu izbora i stvoriti mogućnost za mirnu promenu vlasti.

Sami ne možemo ništa, zajedno možemo puno toga da uradimo. Pridružite nam se, da bi smo od Rakovice napravili mesto u kome se rado i lepo živi.

Opštinski odbor DJB Rakovica – Suverenisti

Oznake

O autoru

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar