Foto: Shutterstock
Zdravstvo Saopštenje

Zaustavite progon lekara. Ivermektin je odobren lek za ljude koji pomaže kod korone

Sve novine na svojim naslovnim stranicama već danima napadaju i ismevaju ljude koji koriste Ivermektin. Ministar zdravlja organizuje javne hajke i smenjuje lekare koji preporučuju Ivermektin. Lek Ivermektin je izgleda postao državni i globalni neprijatelj broj 1.

Ivermektin je jeftin, svima dostupan, i bezbedno se koristi širom sveta. Stotine miliona ljudi ga koriste. Nema nijedan smrtan slučaj, nema čak nijednu ozbiljniju posledicu. A istraživanja pokazuju da značajno pomaže, posebno na početku infekcije korona virusom. Koristi se u Americi, Japanu, Indiji, Africi. U Americi su lekari koji su u prvim redovima borbe protiv korona virusa stavili Ivermektin u preporučeni protokol.

Ivermektin nije čudo koje leči koronu, već lek koji pomaže da se uspori umnožavanje virusa u ljudskom telu i olakša imunom sistemu da ga pobedi. Studije pokazuju da do 75% smanjuje smrtnost i hospitalizacije, čak i prenos virusa. Postoji preko 100 svetskih studija o Ivermektinu koje kažu da Ivermektin značajno pomaže u borbi tela sa korona virusom. O ovome govori i lekar koji je jedan od pronalazača mRNA vakcina.

Čak i da ne pomaže kod korone, čak i ako samo smanjuje parazite u telu, zašto državi i svim medijima toliko smeta jeftin, bezbedan lek?

Umesto hajke na lekare i Ivermektin, poučena iskustvom Japana, Amerike, Indije, Afrike, država bi morala da organizuje studije i proveri da li da Ivermektin uvrsti u obavezan protokol za sve građane u ranoj fazi infekcije. Imati znanje da postoji leftin lek koji pomaže, a ne uvrstiti ga u protokol je ravno zločinu nad sopstvenim stanovništvom.

O autoru

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar