Саопштењe

Ако буде довољно контролора, власт ће изгубити изборе

Чињеница да је власт морала да прибегне масовном фалсификовању референдума на бирачким местима на којима није било контроле јасно говори да је власт изгубила подршку у бирачком телу и да би, ако се спречи крађа, изгубила изборе.

Референдум је показао и да су контролори кључ одбране народне воље и кључ победе на изборима. Где год су Суверенисти имали контролоре на референдуму, крађе и фалсификовања није било.

Гледајући СНС, међу бирачима постоји потпуно погрешно уверење да политичке опције имају партијску војску и да је уопште могуће да нека политичка опција има 17.000 активиста колико је потребно да се контролорима покрију сва бирачка места у Србији. Толико активиста има само СНС. Чак ни СПС нема ни приближно толико људи за контролу. Зашто је то тако показује нам једноставна рачуница. Да би нека политичка опција имала 17.000 партијских активиста, ако се узме месечна накнада од само 300 евра, то би на месечном нивоу коштало преко 5 милиона евра, а на годишњем преко 60 милиона. Једино власт, партијским запошљавањем злоупотребом држвних ресурса и народних пара, може ту аримију да плати. Због тога, једино решење које преостаје политичким опцијама је да се сами грађани јаве и да у организацији Суверениста преузму на себе посао контроле избора не зато што су плаћени, већ зато што желе да заштите народну вољу и народну сувереност.

Референдум је разбио мит о томе да власт има партијску армију од 2,3 милиона гласача који излазе да гласају као војска када им власт то каже. Уз фалсификовање потписа бирача и записника, власт је на референдум извела мање од 1,2 милиона бирача. Ово нам јасно говори да већина гласача који су до сада гласали за власт то не раде због привилегија, већ зато што су до сада, на основу медијског мрака и константне пропаганде блаћења опозиције, процењивали да је тренутна власт боља од алтернативе. Досадашњи гласачи власти су ударили велики шамар власти због прихватања штетне промене Устава која је дикитирана споља и која је супротна државним и националним интересима Србије.

Опозиција која је бојкотовала референдум је учинила велику услугу власти, јер нису хтели да помогну око контроле референдума и нису мотивисали своје бираче да изађу на референдум већ су слали поруку да референдум није битан. Чак и да није било додатане контроле, да је изашло не 800.000 него више од 1,2 милиона бирача, власт не би могла довољно да покраде.

Зато позивамо све грађане да нам се јаве да буду контролори на свом бирачком месту. Пошаљите емаил на kontrolori@dostajebilo.rs. Контролом гласања не радите за политичаре, њихове политичке опције и њихов успех, већ радите да заштите народну вољу и сувереност народа. Радите да се коначно власт у Србији боји народа, а не обратно.

О аутору

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар