Правосуђе Саопштењe

Позивамо адвокате и правнике да се јаве за локaлне изборне комисије

За предстојеће парламентарне и председничке изборе отворено је преко хиљаду места за правнике у проширеном саставу општинских и градских изборних комисија у практично свим општинама и градовима у Србији. Да бисмо спречили крађу на изборима, потребно је не само имати мрежу контролора за сва бирачка места у Србији, већ и мрежу чланова локалних изборних комисија које са бирачких места примају џакове са изборним материјалом, обрађују записнике и утврђују резултате гласања на нивоу општине.

Позивамо адвокате и правнике да се пријаве за именовање у проширени састав општинских и градских изборних комисија слањем своје биографије на емаил адресу pravnitim@dostajebilo.rs.

Посебан проблем представљају мање општине у свим деловима Србије. Посебно су потребни адвокати и правници који су спремни да буду именовани у изборне комисије у општинама у којима опозиција има слабу контролу и у којима је и била највећа крађа на референдуму за промену Устава, општине као што су Босилеград, Трговиште, Лебане, Медвеђа, Коцељева, Крупањ, Жагубица, Мало Црниће, Рача, Бела Паланка, Пећинци, Ковин, Нова Црња и друге.

О аутору

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар