Саопштењe

ДЈБ постао странка

Након пуних осам година егзистирања на политичкој сцени Србије, покрет Доста је било коначно је уписан у регистар странака Републике Србије.

Подсећамо јавност да је власт пре пет година супротно закону одбила регистрацију странке Доста је било, упркос чињеници да смо скупили више од 10.000 неопходних потписа подршке грађана. Правна борба је трајала равно пет година. Са последњом правном радњом за регистрацију смо сачекали до 27. јануара након референдума када се пажња јавности поново окренула према изборима и када би поновно одбијање регистрације било јасно виђено као покушај спречавања ДЈБ, који се и даље бори за правно поништавање референдума, да изађе на изборе.

Захваљујемо се свим грађанима који су нам омогућили регистрацију странке ДЈБ својим потписом подршке. Оправдаћемо то поверење непоколебљивом одбраном државних и националних интереса и борбом за одбрану суверенитета Србије од стега глобалних корпорација и наднационалних унија које угрожавају слободу људи свуда у свету. Будућност не припада глобалистима и глобалним корпорацијама. Будућност припада суверенистима. Доста је било.

О аутору

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • cestitka i pozdrav. Zelim vam dobar uspeh na parlamentarnim izborima. Ujedno jedan predlog da u goste na neki interviju, otvoreni razgovor, pozovete, dr. Komazeca i ekonomistu Branka Dragasa, oni su takodje atiglobalisti, zestoki kriticari ove vlasti i otvoreni razgovor sa njima na temu ekonomije i buducnosti zemlje bi privuklo veliku gledanost i podiglo bi ugled sranci.