• Predsedništvo

  Branka Stamenković

  prevodilac

  Novi Beograd – Beograd

  Rođena 1968. godine u Beogradu. Nakon srednje škole radila u društvenom i privatnom sektoru na različitim poslovima, od administrativnih do rukovodećih, da bi se krajem devedesetih godina prošlog veka otisnula u preduzetničke vode. Bavila se prevođenjem i izdavanjem knjiga iz oblasti popularne psihologije i astrologije. Autor je i brojnih članaka koji su objavljivani u desetinama međunarodnih časopisa na četiri kontinenta.

  Krajem 2008. godine, nakon serije blogova o ličnom iskustvu na porođaju, pokrenula Građansku inicijativu „Majka Hrabrost“ za poboljšanje uslova u srpskim porodilištima za koju je dobila četiri nagrade.

  Kao stipendista britanskog Sofija centra za proučavanje kosmologije u kulturi, iste godine upisala je i postdiplomske akademske studije iz kulturološke astronomije i astrologije na velškom univerzitetu Triniti Sent Dejvid u Lampeteru, Velika Britanija. Studije je završila 2011. godine.

  Politikom se bavi od 27. februara 2014. godine, kada se po prvi put kandidovala za narodnog poslanika u Skupštini Srbije i odbornika u Skupštini grada Beograda na listi grupe građana „Dosta je bilo“.

  Narodni poslanik je od 3. juna 2016. godine. Član je Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, kao i Odbora za zdravlje i porodicu Narodne skupštine Republike Srbije.

  Član je Glavnog odbora stranke „Dosta je bilo“.

  Biografija
  Aleksandar Bujić

  Industrijski inženjer

  Novi Sad

  Rođen je 1974. godine. Diplomirao je na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, odsek industrijsko inženjerstvo.

  2017. Urednik u Dokumentarnom programu Radio- televizije Vojvodine
  2015. Urednik u infotejment programu Radio- televizije Vojvodine
  2014. Urednik specijalnih programa u Medijskoj celini Televizija Novi Sad

  2012. Novinar urednik u PJ Programi na srpskom jeziku Radio Novog Sada
  2011. Novinar u PJ Programi na srpskom jeziku Radio Novog Sada
  2008.  v.d. urednik redakcije zabavnog programa Radio-televizija Vojvodine
  2007. Urednik i voditelj emisije “Zabavna nedelja” Radio-televizija Vojvodine
  2007. Autor i voditelj emisije “Nije baš sasvim ravna”i kviza “Teško je biti pametan”; Super TV.

  Bio je i glavni i odgovorni urednik na radiju Klik i glavni odgovorni urednik na radiju za selo i poljoprivredu “Seljak”.

  Od 2016. je predsednik odbora Dosta je bilo u Novom Sadu i predsednik odborničke grupe u gradskoj skupštini. Član je i Glavnog odbora Dosta je bilo.

  Govori engleski jezik.

  Biografija