Саопштењe

Захтевамо оставку градоначелника Синише Малог

Покрет „Доста је било – Саша Радуловић“ захтева моменталну оставку градоначелника Београда Синише Малог због података изнетих у тексту истраживачке новинарске мреже КРИК „Синиша Мали тајно купио 24 стана на бугарском приморју“. Такође, захтевамо од Агенције за борбу против корупције да покрене поступак против Синише Малог за непријављивање имовине.

Захтевамо од Пореске полиције да утврди порекло имовине Синише Малог, а од Тужилаштва и полиције да процесуира пљачкашку приватизацију Беопетрола, по пријави Верице Бараћ.

Питамо Александра Вучића да ли је знао да је Синиша Мали заступао државу у приватизацији Беопетрола, да се одмах после продаје Лукоилу запослио код купца, и да је, по извештају КРИК-а, од бившег директора Лукоила и партнера у продаји Беопетрола, куповао станове у Бугарској, вредне око пет милиона евра. Да ли премијер Вучић зна одакле долази новац његовог бившег саветника Синише Малог?

Питамо премијера и да ли зна за друге офшор компаније својих најближих сарадника? Питамо га сада, да не буде после опет: фалсификовали им личне карте и пасоше.

Питамо Александра Вучића шта ради са Николом „ЕМС без дипломе“ Петровићем, Синишом „доктор под водом“ Малим, Гораном „медијски мрак из ДИПОСа“ Веселиновићем, Небојшом „доктор полиграф“ Стефановићем, Зораном „ваздуплохов“ Бабићем, Владимиром „на кречењу са Ђуком“ Ђукановићем, „хеликоптер“ Гашићем, и да ли је чуо за народну изреку „риба смрди од главе не од репа“.

Новинарско истраживање КРИК-а

Прес служба покрета
„Доста је било – Саша Радуловић“


Повезани текстови:
[display-posts tag=“Мали“ wrapper=“div“ include_date=“true“]

 

Доста је било

Доста је било

6
Оставите коментар

avatar
2500
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Aleksandar OpačićPikadilizdravko dudiczekaMarko Recent comment authors
најновији најстарији
misko
Гост
misko

Za tako kratko vreme a napravili toliko stete. Dali ce nekada politicari i krivicno odgovarati za svoja nedela.? Kada to bude jednog dana moguce onda ce INSTITUCIJE biti jake i nezavisne. Zivim za taj dan.

Marko
Гост
Marko

Da li je moguće da su SVE institucije toliko ugušene da niko prstom ne mrda?

zeka
Гост
zeka

Smrdi riba od glave. Samo, cisti se od repa. Mislimo o tome!

Aleksandar Opačić
Гост
Aleksandar Opačić

Sve se ribe čiste iznutra, a neke odsecanjem glave pre svega… Da li je i ovov komentar?

zdravko dudic
Гост
zdravko dudic

trebalo bi rekonstruisati celu vladu. kao prvo politicari su najveca mafija, koja pljacka i narod i drzavu. trebali bi svi da odgovaraju, ali pred narodnim sudom a ne pred protivnarodnom sudu, koji brani lopove. kako moze da jedan majstor za plocice da bude ministar odbrane, predsednik koji nije bio ni na igrankama na fakultetu, da bude predsednik. pokvareni su da smrde na pokvarenost a nemaju ni malo postenja ni ponosa a o savesti i da nepricamo.

Pikadili
Гост
Pikadili

Ko li mu je mentor, neznamo ali saznaće se jednog dana.