Prenosimo

Štetan ugovor sa Etihadom

Bivši ministar privrede i nosilac izborne liste "Dosta je bilo" ocenio je da je ugovor o osnivanju Er Srbije štetan za državu. Radulović je izjavio da potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić ne bi smeo da objavi ugovor sa Etihadom o osnivanju Er Srbije, jer je štetan za državu i značio bi politički kraj SNS.

Novi Sad – Bivši ministar privrede i nosilac izborne liste “Dosta je bilo” ocenio je da je ugovor o osnivanju Er Srbije štetan za državu.

Radulović je izjavio da potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić ne bi smeo da objavi ugovor sa Etihadom o osnivanju Er Srbije, jer je štetan za državu i značio bi politički kraj SNS.

JAT_Etihad

Radulović je na tribini u Novom Sadu kazao da je štetna privatizacija sprovedena i u slučaju Vršačkih vinograda, ali da one koji su takve štetne ugovore potpisivali ta činjenica ne interesuje.

“Mi ne kritikujemo Aleksandra Vučića zbog njega samog, već zbog ‘parazitskog sistema’ koji će iza njega ostati budućim generacijama. Vučić nije naša meta, ali on ne želi reforme jer ako taj sistem bude demontiran on više neće hraniti njegovu stranku”, kazao je Radulović.

On je kazao da ni moguća opozicija u Srbiji ne želi reforme, jer ako se one dese ni njihovi stranački kadrovi više neće moći da se kriju u javnom sektoru.

Radulović je dodao da je Srbiji potreban univerzalni sistem socijalne i zdravstvene zaštite, kao i reforma penzionog sistema, koji će moći da funkcionišu nesmetano samo onda ako privreda bude jaka.

“Kada se uspostavi zdrav sistem, ekonomija onda može da počne da se bavi efikasnošću, kvalitetom, konkurentnošću i pravljenjem profita, da investira i zapošljava. Socijalnu politiku treba da vodi država”, kazao je on.

Kako je rekao, subvencije nisu dovoljne za poboljšanje stanja u ekonomiji, već će nova radna mesta doneti stabilna domaća privreda i domaći prozivodjači, koji će se osnažiti smanjenjem poreskih opterećenja, a posebno doprinosa za radnike.

Izvor: BETA
Link:http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=03&dd=10&nav_id=822081

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Gledala sam jutros Dusana Pavlovica u Kaziprstu, bio je odlican. Ja sam odluku donela cim sam cula da se sakupljaju potpisi / i ja sam svoj dala/. Medjutim, jako je vazno siriti krug. Ja pisem i javljam se rodjacima , prijateljima, svima za koje znam da su neodlucni. Na argument da to moze biti izgubljen glas jer tesko da cemo preci cenzus odgovaram ” nas glas i onako propada, svi ostali su deo parazitskog sistema, samo ovo su posteni ljudi”. I da znate, dosta dobro zvuci kao argument, zamisle se ljudi.

  • Ako neko još uvek sumnja u PPV metode i namere evo linka ka stranici na kojoj se jasno vidi kako se botovi spremaju i organizuju za masovno blaćenje političkih protivnika kroz neke zatvorene grupe na fejsbuku. Indikativno je da im je najveći trn u oku i shodno tome glavna meta upravo g. Saša Radulovic, nije ni čudo kad znamo da istina najviše boli i uvek pogađa pravo u metu. Bacite pogled, koliko vam stomak dozvoli jer je zaista odvratno na šta su sve ljudi spremni.. Videcete i koji su im glavni motivi za bot-delatnosti: obećana zaposlenja i avanzovanje u stranci.. JEZIVO. Stop parazitima dok nas nisu potpuno pojeli!

    http://snsleaks.tumblr.com