Медији Саопштењe

РТВ Пинк грубо крши новинарску етику

Удружење „Доста је било – Саша Радуловић“ сматра крајње непрофесионалним понашање РТВ Пинк који грубо крши новинарску етику прозивајући као „неподобне“ поједине новинаре РТС-а. Ова телевизија користи националну фреквенцију и за нападе на НУНС, који је указао на неприхватљивост оваквог понашања. У покушају да се додвори владајућој СНС и Александру Вучићу РТВ Пинк оваквим поступцима против колега руши углед новинарске професије и угрожава слободу свих новинара у Србији.

Dosta_je_bilo-Sasa_Radulovic_01Удружење „Доста је било – Саша Радуловић“ сматра крајње непрофесионалним понашање РТВ Пинк који грубо крши новинарску етику прозивајући као „неподобне“ поједине новинаре РТС-а. Ова телевизија користи националну фреквенцију и за нападе на НУНС, који је указао на неприхватљивост оваквог понашања. У покушају да се додвори владајућој СНС и Александру Вучићу РТВ Пинк оваквим поступцима против колега руши углед  новинарске професије и угрожава слободу свих новинара у Србији.

Дајемо отворену подршку свим новинарима који професионално и одговорно обављају посао обавештавaња јавности, нарочито новинарима јавног сервиса Србије против којих се последњих дана води отворена хајка из врха власти. Позивамо све надлежне државне органе да хитно санкционишу овакве злоупотребе националне фреквенције како би спречили да се понове у будућности.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар
  • Ovo je pocetak, u Srbiji ima puno ljudi-jaja, to cemo tek videti, istaknuti pojedinci su vec u kuriru, informeru, pinku, bice ih jos. Kada ovi tamni oblaci prodju, treba ih sve popisati i smestiti na optuzenicku klupu, osuditi i poslati na veliku kaznu. Nema opravdanja kao 5 -og oktobra, sve, bas sve treba kazniti.

    • Absolutno tacno. Pink, Kurir, Informer, Alo itd sve su to mediji cije se vesti prave u kancelariji Ace Velikog. Mitrovic se danas jos posebno ulizuje, da bi mu sin ostao bez optuzbe za ubistvo.

  • Ovi nece potrajati vise od 2 g.a tada ce biti oko cenzusa! Onih 50/100 neodgovornih,koji su bojkotovali moramo vec sada da kljukamo svim informacijama i cinjenicama kako bi progledali