Odbrana Saopštenje

Ministre Gašiću, gde su vam stanovi?

Ministar odbrane Bratislav Gašić pred kamerama se hvalio dodelom 23 stana pripadnicima Ministarstva odbrane u Beogradu, Užicu i Nišu, a istovremeno gazduje nepoznatim fondom stanova koji zvrje prazni i propadaju.

posao za ministra gasica

Pokret “Dosta je bilo – Saša Radulović” ima saznanja da u Beogradu i drugim gradovima Srbije propadaju prazni stanovi koji su vojnom vlasništvu i koje vojni stambeni fond knjiži u nekakvim haotičnim evidencijama. Nedomaćinsko i nesposobno gazdovanje stambenim vojnim fondom samo je jedan od “bunara” u koji se baca novac poreskih obveznika.

Kao dokaz pokret “Dosta je bilo – Saša Radulović” objavljuje slike i film devastiranog vojnog stana u Novom Beogradu, u Bulevaru Mihajla Pupina, u ekstra stambenoj zoni, koji godinama zvrji prazan i propada zbog toga što je neko zaboravio da zavrne slavinu. Šteta u stanu se za sada procenjuje na oko 10.000 evra.

Vlada i ministar očigledno nisu sposobni ili još gore nemaju interes da uvedu red. Red počinje od popisa imovine.

Pogledajte fotografije i video snimak stana:

DJB Mladi

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Kada ce doci kraj ovakvom ponasanju? Sve gore od goreg! Propadaju ljudi, fabrike, nestaju sve nade, unistavaju nam zdravlje, ljudi se ubijaju zbog nemastine i ponizenja..Mladi ili beze iz zemlje ili su depresivni i agresivni. Ne volim da sam pesimista, ali ja ne vidim ni jedan postupak, delanje vlasti koje bi bilo razlog za optimizam. Sta nam se ovo desava? Hocemo li se probuditi?

  • Kako stoje stvari, neće skoro biti promene. Neverovatno je šta je sve ovaj narod u stanju da podnese. Broj vozila GSP-a se stalno smanjuje. Razlozi tj. (kvazi)opravdanja su takvi da ne bi “prošli” kod petogodišnjaka ali ih naši građani “gutaju” bez problema. Kad se zagrcnu, može biti rešenja.