Akcija Državna uprava Politika

Danas pokretanje peticije protiv rasprodaje državne imovine

Pokret “Dosta je bilo-Saša Radulović” danas, u utorak 18.08.2015.g. u 18 sati, na početku Knez Mihailove ulice, kod fonatane, počinje prikupljanje potpisa protiv poslednje rasprodaje državne imovine, koju priprema Vlada Aleksandra Vučića. Akcija nosi naziv „Poslednji voz – tvoja zemlja ili njihova država“. Pozivamo vas da sa svojim prijateljima prisustvujete ovom okupljanju pristojnih ljudi i time pomognete da zaustavimo bezumnu partokratiju. NJIHOVU državu.

Početku velike akcije prisustvovaće lider pokreta Saša Radulović i istaknuti aktivisti. Prikupljaćemo potpise protiv prodaje Telekoma strateškom investitoru, protiv poklanjanja građevinskog zemljišta tajkunima, protiv davanja poljoprivrednog zemljišta krupnom kapitalu, protiv prodaje infrastrukture i prirodnih resursa, protiv politike kojom je Vučić nastavio sve što je radila i vlast Borisa Tadića i Mlađana Dinkića.

Peticija će, nakon Beograda, biti pokrenuta u gradovima širom Srbije, a uslediće ustavne inicijative za sprečavanje štetnih zakona.

Pozivamo građane da potpišu našu peticiju, da uđu u poslednji voz. Nakon rasprodaje državne imovine, drugih vozova neće biti, osim iz Srbije. Poslednji voz za NAŠU zemlju, ne NJIHOVU državu.

Pokret traži uvođenje reda, POTPUNU transparentnost, čiste račune i jednake uslove za sve.

Ukoliko ne možete da prisustvujete na događaju danas, peticiju ćete moći potpisati u narednih mesec dana na mnogim lokacijama u Srbiji, a možete je potpisati i ONLINE:

Peticija ONLINE Ćir


 

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar