VIDEO Izjava

Radulović za N1: Da zaustavimo rasprodaju državne imovine

Pokret “Dosta je bilo” pokrenuo je u Knez Mihailovoj ulici prikupljanje potpisa građana protiv poslednje rasprodaje državne imovine, koju, kako tvrde, priprema Vlada, a njegov lider Saša Radulović ocenio je da je na delu potpuni raspad države.

 

Izvor: Fonet / Aleksandar Levajković

Mislim da je partokratija pojela Srbiju, zato se i ova akcija koju smo pokrenuli zove “Poslednji voz – tvoja zemlja ili njihova država”, rekao je Radulović.

Kako je istakao, ulazi se u prodaju Telekoma Srbija zato što je budžet prazan, poljoprivredna zemlja u Vojvodini se poklanja velikim korporacijama, umesto da je obrađuju paori, a građevinsko zemljište je zakonom poklonjeno tajkunima.

“Imamo jedan potpuni raspad države, i mi to hoćemo da zaustavimo, da se Srbija ne pretvori u zemlju jeftine radne snage i da decu i unuke ne gledamo preko Skajpa”, poručio je Radulović.

On je podsetio i da je zakon o prodaji državnih vila i stanova, pa ga je Skupština usvojila, ali je predsednik Srbije odbio da potpiše, premijer Aleksandar Vučić lično predložio.

“Hteli su da državne nekretnine daju trenutnim zakupcima, među njima i zakupcima u Diposu, tu je i njegov (Vučićev) kum, i Goran Veselinović, koji radi sve medijske stvari za Vučića”, objasnio je Radulović.

On je dodao da ne zna zašto je predsednik Tomislav Nikolić odbio da potpiše zakon, ali da mu se čini da su to “trvenja unutar Srpske napredne stranke, da nekako nisu dogovorili međusobne interese”.

To je sve deo jedne te iste priče poslednje rasprodaje imovine, konstatovao je Radulović i naglasio da bi, da je taj zakon prošao, pokret “Dosta je bilo” podneo ustavnu inicijativu za njegovo poništenje.

Pogledajte gostovanje Saše Radulovića u Dnevniku N1

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Potpuna podrska udruzenju Dosta je bilo,a kasnije i stranci za koju cu sigurno glasati zato sto ljudi stvarno rade posteno i iskreno zele da promene katasrofalno stanje Srbije. Posebno imam poverenje u g.Radulovica ciju promociju sam slusao u Kragujevcu,i to mi je bilo dovoljno za opredeljenje. G.Radulovic je jedan od najvecih ekonomskih forenzicara na ovim prostorima, sto je u ovom trenutku nama i nasem ekonomskom stanju najpotrebnije. Pored ovog strucnog kvaliteta i ljudske zelje i volje da pomogne gradjanima i Srbiji iskreno i posteno, pa zar to nije jedinstveno i dovoljno da podrzimo pokusaj da ovu drzavu uvedemo u normalu i izvesnu buducnost. Podrsku za ovu akciju dajem i na ovaj nacin a i potpisom.