VIDEO Гостовање

Радуловић за N1: Избора ће сигурно бити, Вучићу пада популарност

 

Лидер покрета “Доста је било” Саша Радуловић сматра да ће ванредних парламентарних избора сигурно бити јер истраживања показују да пада популарност премијера Александра Вучића.

“Права истраживања показују пад популарности. Ова намештена показују намештене бројеве који треба да обесхрабре грађане”, рекао је Радуловић гостујући на Н1 уз опаску да Вучић мора да пожури са изборима.

Најављује да ће покрет “Доста је било” на изборе изаћи самостално.

 

bg-radulovic-clf-0915-200815.Still001
Извор: N1

 

Говорећи о акцији коју су покренули против распродаје државне имовине “Последњи воз – твоја земља или њихова држава”, Радуловић је рекао да ће Србија постати земља јефтине радне снаге ако се то не заустави.

Како је навео, Влада хоће да 30 одсто државне земље да великим корпорацијама на закуп на 30 годинима, тајним уговорима и испод цене. “То значи да ће истиснути мала пољопривредна газдинства. Претварамо се у земљу јефтине радне снаге”.

Радуловић каже да фокус српске пољопривредне политике треба да буду индивидуална пољопривредна газдинства, да држава земљу треба да прода паорима и да формира систем задруга које ће имати почетни капитал.

Покрет “Доста је било” противи се продаји Телекома и сматра да Телеком треба професионализивати а затим извести на берзу. “Главни разлог зашто долази до продаје је то што буџет стоји јако лоше. Лоше се пуни, велика је рупа и потребно је да влада настави политику коју води. Телекому треба професионализација. Он је оптерећен партократијом”.

 

Погледајте цео чланак и видео на сајту N1

 

Peticija ONLINE Ćir

 

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Ljudi pa gde dapogledam ceo snimak.Sve živo prevrnuh i nema nigde… Ja u to vreme ujutru već pijem drugu kafu na poslu i ne mogu da pogledam uživo i kada znam za gostovanje… Podrška unapred!!!