VIDEO Gostovanje

Radulović za N1: Izbora će sigurno biti, Vučiću pada popularnost

 

Lider pokreta “Dosta je bilo” Saša Radulović smatra da će vanrednih parlamentarnih izbora sigurno biti jer istraživanja pokazuju da pada popularnost premijera Aleksandra Vučića.

“Prava istraživanja pokazuju pad popularnosti. Ova nameštena pokazuju nameštene brojeve koji treba da obeshrabre građane”, rekao je Radulović gostujući na N1 uz opasku da Vučić mora da požuri sa izborima.

Najavljuje da će pokret “Dosta je bilo” na izbore izaći samostalno.

 

bg-radulovic-clf-0915-200815.Still001
Izvor: N1

 

Govoreći o akciji koju su pokrenuli protiv rasprodaje državne imovine “Poslednji voz – tvoja zemlja ili njihova država”, Radulović je rekao da će Srbija postati zemlja jeftine radne snage ako se to ne zaustavi.

Kako je naveo, Vlada hoće da 30 odsto državne zemlje da velikim korporacijama na zakup na 30 godinima, tajnim ugovorima i ispod cene. “To znači da će istisnuti mala poljoprivredna gazdinstva. Pretvaramo se u zemlju jeftine radne snage”.

Radulović kaže da fokus srpske poljoprivredne politike treba da budu individualna poljoprivredna gazdinstva, da država zemlju treba da proda paorima i da formira sistem zadruga koje će imati početni kapital.

Pokret “Dosta je bilo” protivi se prodaji Telekoma i smatra da Telekom treba profesionalizivati a zatim izvesti na berzu. “Glavni razlog zašto dolazi do prodaje je to što budžet stoji jako loše. Loše se puni, velika je rupa i potrebno je da vlada nastavi politiku koju vodi. Telekomu treba profesionalizacija. On je opterećen partokratijom”.

 

Pogledajte ceo članak i video na sajtu N1

 

Peticija ONLINE Ćir

 

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Ljudi pa gde dapogledam ceo snimak.Sve živo prevrnuh i nema nigde… Ja u to vreme ujutru već pijem drugu kafu na poslu i ne mogu da pogledam uživo i kada znam za gostovanje… Podrška unapred!!!