VIDEO Гостовање

Радуловић: Поносан сам на све што сам урадио као министар. Знам да сам ушао у блато, али поновио бих

 
„Имао сам прилику да уђем у Владу и урадим нешто. Кад урадиш тако нешто, ушао си у блато. Моја рачуница је била да урадим нешто, а да ли сам у томе успео или нисам, сазнаћемо на крају, кад се прича заврши. Данас кад погледам ствари које сам урадио, поносан сам и поновио бих исто.“

Овако је Саша Радуловић, у емисији Лични став, одговорио на питања Ненада Михаиловића и Марка Видојковића, зашто је ушао у Владу у којој је премијер био личност из афере „кофер“, а главни, иако на функцији првог потпредседника, Алесандар Вучић коме се није могло веровати ни тада, још мање сада.

„Моја идеја је била да се уведе ред и то сам радио све време као министар. Затворио сам сво арчење новца, од Фонда за развој, преко Сиепе, поднели смо серију кривичних пријава, зауставили смо неке пљачке…Мислим да смо урадили много тога доброг. Е сад, да ли ће из тога изаћи онај коначни резултат ка коме идемо, видећемо.

Тренутно не видим ни једну странку као потенцијалног партнера јер су све странке део онога што зовемо партијски паразитски систем. Све странке, било да су на власти на републичком, покрајинском или локалном нивоу, намештају се да своје кадрове угурају у јавни сектор на нека измишљена радна места и да имају своје приватне фирме које извлаче дилове из јавног сектора, добијају субвенције…Зато ми на ове изборе излазимо самостално.

Кад говоримо о нашем делу бирачког тела, биће једна коалиција око ДС, друга око Тадића, ми ћемо ићи самостално и мислим да ћемо прећи цензус.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • У једну руку разумијем став Видојковића. Људи који су присутни на нашој политичкој сцени већ 25 година су огадили политику сваком нормалном човјеку. То је примјер тешке борбе која очекује Покрет да докаже различитост, а прије свега искреност. Михаиловићев нерезонски напад на Нинића само због пређашњег ангажмана у СРС-у је ружан али ко год помније прати Лични Став је навикао на такве реакције водитеља кад је СРС у питању. Генерално сам уживао гледајући емисију јер су Саша и Марко људи чије ниједно гостовање у емисијама окашено на јутуб не пропуштам.

  • Gospodin Radulovic nebi trebao vise da prihvata ovakve emisije,posto su mu ova dva gospodina napravila kafansku atmosveru,i maksimalno mu narusila kredibilitet.Pricati sa covekom koji je neadekvatno obucen,i sa mindzusom u uvetu,a vokabularu da i ne govorim i to jos pred kamerama.Dok voditelj dobacuje neprekidno,bez ikakvih argumenata i pokusava da na svaki nacin diskredituje Sasu Radulovica.

    • Ja bih se sa tobom slozio Stevane kada nebi postojalo jedno veliko ALI!
      Radulovic nazalost mora prihvatiti i takve pozivr, jer mu nacionalne TV ne daju mogucnost, da prikaze gradjanima stavove i program DJB. Marko je ipak dobro poznata javna licnost. A emisija je dosta gledana. Pitanja obojice Radulovicu su tipicna za srpsko shvatanje politike. Kaze Marko da je mene Vucic zvao, ja bih mu spustio slusalicu. Ali Sasa nije Marko. On shvaca politiku drugacije. On nije usao u *Vucicevu Vladu*. Usao je Vladu Srbije. I objasnio je nekoliko puta u emisiji, ali i na drugim mestima, zasto je to uradio. Sasa je prihvatio poziv da bude deo Institucija sistema, sta jedan Ministar jeste. Da radi samostalno po najboljem ubedjenju i odgovoran samo svojoj savesti, a ne Vucicu. To Marko na zalost nije u stanju da razume. Meni je on simpatican lik, ali eto cak ni svi pozitivci srpskog drustva, ne shvataju kako treba da funktionise Vlada, odnosno politika.
      Inace ovog voditelja emisije mi je zao. Priroda ga kaznila zdrvaljem. Osim toga je i Gey, sta u Srbiji nije velika preporuka. Mene to ne smeta. Smeta me samo to, sta u svakoj emisiji to mora da pomene. Pa se na kraju covek moze i zapitati, koja mu je svrha emisija. Gledaocima dati obavestenja od svojih gostiju, ili svakom ponovo reci, da je on Gey.