Медији Саопштењe

РЕМ у служби владајуће странке

Регулаторно тело за електронске медије данас је донело одлуку као да су његови чланови плаћени из буџета СНС, а не да их плаћају грађани Србије да штите њихове интересе Одбијајући да казни телевизије Пинк, Хепи и Студио Б за директан пренос рођендана СНС, чланови РЕМ-а су показали да раде по диктату власти или је сваки професионализам код њих потиснут пред страхом од власти и подаништвом.

3497048_rem-regulatorno-telo-za-elektronske-medije-rem660x330

Општим обавезујућим упутством за емитере прописано је да се директни страначки скупови не могу преносити изван предизборне кампање, али је то своје Упутство РЕМ јуче укинуо, а себе свео на пуки инструмент владајуће партије.

Да фарса буде комплетна, председник Савета РЕМ-а Горан Караџић је уочи седнице најавио да ће ове телевизије бити процесуиране, као и у двадесетак сличних случајева. Након трочасовног већања и након очигледних инструкција из власти, чланови РЕМ су донели соломонски закључак да не могу да казне прекршиоце  јер је „сетом нових медијских закона, Упутство престало да важи“.

Покрет „Доста је било – Саша Радуловић“ позива чланове РЕМ-а да поднесу оставке и апанажу затраже од СНС. Њихове седнице и одлуке ионако служе за покриће одлука власти. Грађанима они такви какви су нису потребни.

Залажемо се за оснаживање независних регулаторних тела у Србији, а не њихово гажење и понижавање какво се догодило данас.

 

Ознаке
Доста је било

Доста је било

7
Оставите коментар

avatar
2500
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
TyrionЖарко ПродановићDragisa MiskovicGojiraarsen Recent comment authors
најновији најстарији
Miki
Гост
Miki

„Покрет „Доста је било – Саша Радуловић“ позива чланове РЕМ-а да поднесу оставке и апанажу затраже од СНС. Њихове седнице и одлуке ионако служе за покриће одлука власти. Грађанима они такви какви су нису потребни.“
Podržimo zahtev za ostavkom članova REM-a i predlažem da se zahtev uobliči u formu peticije i organizuje njeno potpisivanje.

Жарко Продановић
Гост
Жарко Продановић

ПОДРЖАВАМ.

Жарко Продановић
Гост
Жарко Продановић

ПОДРЖАВАМ ПОТПИСИВАЊЕ ПЕТИЦИЈЕ.

Tyrion
Гост
Tyrion

Podrzavam!

arsen
Гост
arsen

Срамотно је како се једна за другом УРУШАВАЈУ СВЕ ИНСТИТУЦИЈЕ система које треба првенствено да брину о интересима грађана. Ништа више није страшно, нико се више ничему не чуди, сви смо постали као некакви „зомбији“, а то је у ствари и крајњи интерес и намера овог режима.! Сви медији су „погашени“, полемичка расправа или критика се већ одавно не може чути нигде. Уставни суд је понижен, ућуткан и апсолутно маргинализован, САНУ се већ годинама не оглашава у јавности ни о једној, иоле, значајнијој појави у друштву. Културна контаминација и уназађивање младих нараштаја и читавог друштва се систематски спроводи путем режимских медија, а РЕМ и друге надлежне институције уопште не реагују. Има ли краја овоме, па доста је било.!!

Gojira
Гост
Gojira

Овај пренос је био нека врста вјежбе. Жељко Митровић осмишља нови канал – Пинк СНС. Биће то мјешавина Пинк Ријалитија и Пинк Еротике.

Dragisa Miskovic
Гост
Dragisa Miskovic

Од доласка силом и терором српских комуниста на власт, част и поштење су неожпожељне врлине политичара, на одговорне функције исти постављају такојевиће. Ово подсећа на то време јер влада иста идеологија , исто као онда се постављају, непособни, нешколовани и послушни а они да им није партије били би нико и ништа као и што јесу. Надам се да ће скорим доласком на власт овог покрета, бити направљена од ове банане истинска и демократска држава.
Да би се то десило морају се распустити, отерати на биро рада, сви запослени у државним институцијама. Па од нових школованих и стручних кадрова правити нове, једну по једну.
Ово је моја жеља али сумњам да ће се то скоро десити, јер да би дављеник испливао на површину мора да потоне до дна па тек онда да се одбаци и исплива на површину. Ми још потањамо а крај се невиди.