Саобраћај Саопштењe

Помозите премијеру да се излечи

Премијер Србије Александар Вучић поновио је јуче у Нишу своју лажну мантру о „пословним успесима“ Ер Србије, упркос томе што у званичним документима Агенције за привредне регистре пише потпуно супротно и свако може да прочита да је Ер Србија у 2014. години добила државну помоћ од 71 милион евра и тиме покушала да сакрије да је направила пословни губитак од чак 75 милиона евра.

vucic_laze
Карикатура: Предраг Кораксић – Коракс, Данас, 14.11.2015.

Александар Вучић и његов пријатељ и најближи сарадник Синиша Мали, заједно са новим пословодством Етихада угрожавају и пословање Аеродрома Београд који је декретом из Владе био приморан да опрости дуговања од 17 милиона долара Ер Србији на име неплаћених такси (открили новинари телевизије Н1 http://rs.n1info.com/a40245/Vesti/Er-Srbija-uspesna-zbog-oprostenih-dugova.html).

Вучићеве изјаве у којима вређа и тврди да је лидер покрета „Доста је било“ Саша Радуловић “Такав човек не уме да чита папире које би умело да прочита дете из четвртог разреда основне школе“ показују да премијер више не уме да говори истину. Вучић је, захваљујући медијима који некритички преносе његове лажи, поверовао да све грађане може да лаже све време и запловио у воде патолошког лагања.

Покрет позива све медије да помогну у излечењу премијера и натерају га да се јавно суочи са истином. Најбољи лек је да на РТС позову Сашу Радуловића и Александра Вучића да јавно објасни Радуловићу како се читају папири. Јавни сервис би требало да, као што му име каже, буде сервис јавности, а не сервис Вучићевих лажи.

Повезани текстови:

[display-posts tag=”ЈАТ” wrapper=”ul” include_date=”true”]
Доста је било

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Sta ocekivati od gazde kome kum nosi dva milionceta i kome je desna ruka cevek koga zovu apartman koji je pokrovitelj muljanja sa nabavkama nepotrebne opreme, namestaja, informacionih sistema i prodaje magle sa pojedincima koji ih dobijaju uzastopno 10 godina sa kojima se novi segamegadens direktorcici usemili, koje gradjani caste sa po 500 dinara, sto je takodje dokazano, mome komsiji prokisnjava krov a oni mu nude zamenu postanskih sanducica.

  • Nema tu granica, juce je nas premijer otvorio fabriku automobilskih kablova u Nisu, koja radi vec dve godine, ako se ne varam. Covek presekao vrpcu hahhaha. Verovatno proizvodi kablove za mercedes 😀

  • Ја га већ одавно не слушам, бајке сам прерастао, лепота га не краси, памет му није на неком нивоу да ме заинтересује, а теме о којима прича су, “будибогснама”, поставља сам себи питања и на њих одговара, окружио се са сумњивим типовима, већином огрезли у криминал, за саветнике поставио, такође, све саме смутљивце. Када сам чуо ово: http://www.youtube.com/subscription_c…зачудио сам се, погледајте и ви сви!

  • Sta ocekivati od coveka koji ne vlada sobom, ali na veliku zalost vlada Srbijom. Moze Vucic Aleksandar da na takav nacin laze pojedince, ali ljude iz struke ne moze da laze. Za one koji nisu iz struke: oditite na APR, skinite bilans uspeha i u delu prihoda i cete videti 75 miliona evra subvencija. Oduzmite od dobiti subvencije i videcete sami kako posluje najmocnija avio kompanija sveta. Kada ste vec na BU pogledajte rashodovnu stranu i stavke obaveze za lizinge – to je ona “investicija” Etihada u vidu aviona. Koliko ja znam, a znam jer mi je to struka, na investiciju se neplaca zakup!

  • svi znamo da LAZE, da je patoloski lazov koji laze i kada postavlja pitanja, to znaju i njegovi botovi koji ga po zadatku hvale i kuju u zvezde ali i dalje vecina nas ni ne pomislja da preduzme BILO sta da bi se oslobodili ovog prevaranta-izdajnika a samim tim i ove nakaradne vlasti