Saobraćaj Saopštenje

Pomozite premijeru da se izleči

Premijer Srbije Aleksandar Vučić ponovio je juče u Nišu svoju lažnu mantru o „poslovnim uspesima“ Er Srbije, uprkos tome što u zvaničnim dokumentima Agencije za privredne registre piše potpuno suprotno i svako može da pročita da je Er Srbija u 2014. godini dobila državnu pomoć od 71 milion evra i time pokušala da sakrije da je napravila poslovni gubitak od čak 75 miliona evra.

vucic_laze
Karikatura: Predrag Koraksić – Koraks, Danas, 14.11.2015.

Aleksandar Vučić i njegov prijatelj i najbliži saradnik Siniša Mali, zajedno sa novim poslovodstvom Etihada ugrožavaju i poslovanje Aerodroma Beograd koji je dekretom iz Vlade bio primoran da oprosti dugovanja od 17 miliona dolara Er Srbiji na ime neplaćenih taksi (otkrili novinari televizije N1 http://rs.n1info.com/a40245/Vesti/Er-Srbija-uspesna-zbog-oprostenih-dugova.html).

Vučićeve izjave u kojima vređa i tvrdi da je lider pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović “Takav čovek ne ume da čita papire koje bi umelo da pročita dete iz četvrtog razreda osnovne škole“ pokazuju da premijer više ne ume da govori istinu. Vučić je, zahvaljujući medijima koji nekritički prenose njegove laži, poverovao da sve građane može da laže sve vreme i zaplovio u vode patološkog laganja.

Pokret poziva sve medije da pomognu u izlečenju premijera i nateraju ga da se javno suoči sa istinom. Najbolji lek je da na RTS pozovu Sašu Radulovića i Aleksandra Vučića da javno objasni Raduloviću kako se čitaju papiri. Javni servis bi trebalo da, kao što mu ime kaže, bude servis javnosti, a ne servis Vučićevih laži.

Povezani tekstovi:

[display-posts tag=”JAT” wrapper=”ul” include_date=”true”]
Oznake

Saša Radulović

Rođen 1965. godine. Odrastao u Sarajevu gde završio osnovnu i srednju školu i Elektrotehnički fakultet 1989. godine, smer automatika i elektronika. Nakon diplomiranja dobio je posao u Simensu u Nemačkoj gde je radio na nuklearnim elektranama. Karijeru je 1993. nastavio u Kanadi i SAD gde je bio je aktivni učesnik buma Silicijumske doline. U Srbiju se vratio 2005. godine.

Sa Vericom Barać i Miroslavom Milenović borio se protiv korupcije i radio na slučajevima 24 pljačkaške privatizacije. Bio je finansijski ekspert tužilaštva za stečaj i berzu, držao treninge za tužioce i policijske inspektore za privredni kriminal. Pet meseci bio je ministar privrede u Vladi Srbije i za to vreme sprečio pljačku braćeVučić, Siniše Malog, Mlađana Dinkića, koji su nastavili tamo gde je Tadićeva vlast stala.

Uverio se da je Aleksandar Vučić centar korupcije, izašao iz Vlade i sa saradnicima osnovao pokret “Dosta je bilo” čiji je cilj da pobedi i uvede sistem, pravnu državu jakih institucija i slobodnih medija, zaustavi partijsko zapošljavanje, uvede transparentnost i čiste račune.

Saša Radulović je dokazano najveći borac protiv režima Aleksandra Vučića i partokratije koja ubija Srbiju. Ako Aleksandar Vučić nekoga ne sme da pogleda u oči, onda je to Saša Radulović. Sprečio ga je u pljački tada, sprečiće ga u pljački i sada.

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Sta ocekivati od gazde kome kum nosi dva milionceta i kome je desna ruka cevek koga zovu apartman koji je pokrovitelj muljanja sa nabavkama nepotrebne opreme, namestaja, informacionih sistema i prodaje magle sa pojedincima koji ih dobijaju uzastopno 10 godina sa kojima se novi segamegadens direktorcici usemili, koje gradjani caste sa po 500 dinara, sto je takodje dokazano, mome komsiji prokisnjava krov a oni mu nude zamenu postanskih sanducica.

  • Nema tu granica, juce je nas premijer otvorio fabriku automobilskih kablova u Nisu, koja radi vec dve godine, ako se ne varam. Covek presekao vrpcu hahhaha. Verovatno proizvodi kablove za mercedes 😀

  • Ja ga već odavno ne slušam, bajke sam prerastao, lepota ga ne krasi, pamet mu nije na nekom nivou da me zainteresuje, a teme o kojima priča su, “budibogsnama”, postavlja sam sebi pitanja i na njih odgovara, okružio se sa sumnjivim tipovima, većinom ogrezli u kriminal, za savetnike postavio, takođe, sve same smutljivce. Kada sam čuo ovo: http://www.youtube.com/subscription_c…začudio sam se, pogledajte i vi svi!

  • Sta ocekivati od coveka koji ne vlada sobom, ali na veliku zalost vlada Srbijom. Moze Vucic Aleksandar da na takav nacin laze pojedince, ali ljude iz struke ne moze da laze. Za one koji nisu iz struke: oditite na APR, skinite bilans uspeha i u delu prihoda i cete videti 75 miliona evra subvencija. Oduzmite od dobiti subvencije i videcete sami kako posluje najmocnija avio kompanija sveta. Kada ste vec na BU pogledajte rashodovnu stranu i stavke obaveze za lizinge – to je ona “investicija” Etihada u vidu aviona. Koliko ja znam, a znam jer mi je to struka, na investiciju se neplaca zakup!

  • svi znamo da LAZE, da je patoloski lazov koji laze i kada postavlja pitanja, to znaju i njegovi botovi koji ga po zadatku hvale i kuju u zvezde ali i dalje vecina nas ni ne pomislja da preduzme BILO sta da bi se oslobodili ovog prevaranta-izdajnika a samim tim i ove nakaradne vlasti