Безбедност Саопштењe

Осуда напада на Мирославу Миленовић

Покрет „Доста је било – Саша Радуловић“ најоштрије осуђује напад на Мирославу Миленовић, чланицу Савета за борбу против корупције. Захтевамо да се хитно идентификују и ухапсе нападачи на њу и на Ивана Нинића, истакнутог борца против корупције, који је претучен пре готово три месеца.

 

MiroslavaMilenoviIzvor: kojeodgovoran.rs

 

Мирослава Миленовић, форензички рачуновођа, заслужна је за откривање злоупотреба државане имовине и механизама манипулације медијима преко скривеног власништва људи из врха власти и прљавих токова новца. Напад на њу је уследио уочи објављивања новог извештаја Савета за борбу против корупције о медијима. Миленовићева и Нинић су заједно радили на тим извештајима.

Иза оба напада несумњиво стоје појединци повезани са врхом власти. То показује чињеница да нападачи на Нинића нису идентификовани ни после скоро три месеца, као и да је Миленовићева раније обавестила Службу за борбу против организованог криминала и специјалног тужиоца да је неко прати, а да о резултатима истраге није обавештена.

Напад на Мирославу Миленовић је напад на Савет за борбу против корупције и претећа порука свима који се баве истрагом корупције. Центар корупције је у врху власти, оличен у лику Александра Вучића, који се све бруталније обрачунава са представницима регулаторних тела.

Како изгледа развојни пут Вучићеве аутократије најбоље  показује развој метода у обрачуну са независним критичарима и онима који контролишу рад државних органа – од медијске харанге на омбудсмана Сашу Јанковића до физичких напада на Ивана Нинића и Мирославу Миленовић. Покрет „Доста је било – Саша Радуловић“ захтева од полиције и тужилаштва да утврде ко су извршиоци и налогодавци ових напада.

Повезани текстови:

[display-posts tag=”Мирослава Миленовић” wrapper=”ul” include_date=”true”]

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Gradjani gube poverenje u drzavne institucije /policiju, tuzilastvo, sud…/ . Nista se ne preduzima povodom mnogobrojnih afera /kriminala i korupcije/ i zna se ko se plasi objavljivanja izvestaja koje treba da objavi Miroslava. PODRSKA ZA MIROSLAVU.

  • ovde je najveci problem patoloski odnos gradjanina i drzave..ovde gradjanin ne shvata da on cini drzavu,a ne obrnuto,u srbiji vlada taj podanicki mentalitet.naravno da je kriv neko iz SNS-a,necu da imenujem naravno,e taj neko je napravio ovaj problem,bojim se da ne da je kasno,nego je prekasno da se srbija osvesti,tj njeni gradjani,sve je to osveta losih đakaaaaaaaa