Безбедност Саопштењe

Напади на Мирославу Миленовић се настављају

Захтевамо од премијера, његових министара и његове странке СНС-а да престану да нападају жртву у својим саопштењима и изјавама и праве се невешти да не знају зашто Мирослава Миленовић не жели да сарађује са полицијом. Већ три месеца сви надлежни органи знају да Мирославу Миленовић нападно и видљиво прате и покушавају да је застраше и нису урадили ништа. Уместо да приведу оне који је прате, надлежни органи шаљу полицајце позорнике на врата њеног сина да питају да ли се мама плаши.

milenovic
Foto: N1 info

Мирослава Миленовић је истакла да је полиција удављена у мору афера и политичких разрачунавања, а да правосуђе данас у Србији не постоји, јер је постало политичка марионета. Посебно је шокантно њено сведочење о томе да је, након објављивања извештаја о Дипосу, Никола Петровић, директор ЕМС и кум премијера, упао ненајављен у Савет за борбу против корупције. Била је то демонстрација силе коју осећају да имају сада. Савет за борбу против корупције спрема се да објави ново истраживање о трошењу јавног новца на рекламе, маркетинг и пропаганду у медијима и то је вероватно непосредан повод за напад на њу.

„Они би највише волели да Савет престане да ради. Напад ми је помогао да схватим да сам на почетку трке“, рекла је Миленовићева.

Покрет „Доста је било – Саша Радуловић“ поздравља то што су ДС и СДС осудили напад. Другим странкама није важно да осуде овај напад на најважнијег борца против корупције у Србији данас. Позивамо ДС и СДС Бориса Тадића да се извине грађанима Србије што су, док су били на власти, опструисали рад Верице Бараћ и Савета за борбу против корупције и игнорисали све њихове препоруке.

Повезани текстови:

[display-posts tag=”Мирослава Миленовић” wrapper=”ul” include_date=”true”]
Доста је било

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Svaka čast gospodji Milenović. Treba razgolititi ovaj truo sistem i stvarno reći šta se dešava. Vučić i njegovi podrepaši po ko zna koji put, kao i njihovi prethodnici, uzimaju šta je naše pod plaštom brige za narod.

    Ovim putem obaveštavam administratore sajta da ne mogu odmah da pristupim sajtu, nego mi se otvori sasvim neka druga stranica, nekog inostranog sajta, na engleskom jeziku.

    Puna podrška za sve kojima je dosta ovog trulog sistema i sve koji istinski zele promene, prave kvalitetne promene.