Bezbednost Saopštenje

Napadi na Miroslavu Milenović se nastavljaju

Zahtevamo od premijera, njegovih ministara i njegove stranke SNS-a da prestanu da napadaju žrtvu u svojim saopštenjima i izjavama i prave se nevešti da ne znaju zašto Miroslava Milenović ne želi da sarađuje sa policijom. Već tri meseca svi nadležni organi znaju da Miroslavu Milenović napadno i vidljivo prate i pokušavaju da je zastraše i nisu uradili ništa. Umesto da privedu one koji je prate, nadležni organi šalju policajce pozornike na vrata njenog sina da pitaju da li se mama plaši.

milenovic
Foto: N1 info

Miroslava Milenović je istakla da je policija udavljena u moru afera i političkih razračunavanja, a da pravosuđe danas u Srbiji ne postoji, jer je postalo politička marioneta. Posebno je šokantno njeno svedočenje o tome da je, nakon objavljivanja izveštaja o Diposu, Nikola Petrović, direktor EMS i kum premijera, upao nenajavljen u Savet za borbu protiv korupcije. Bila je to demonstracija sile koju osećaju da imaju sada. Savet za borbu protiv korupcije sprema se da objavi novo istraživanje o trošenju javnog novca na reklame, marketing i propagandu u medijima i to je verovatno neposredan povod za napad na nju.

„Oni bi najviše voleli da Savet prestane da radi. Napad mi je pomogao da shvatim da sam na početku trke“, rekla je Milenovićeva.

Pokret „Dosta je bilo – Saša Radulović“ pozdravlja to što su DS i SDS osudili napad. Drugim strankama nije važno da osude ovaj napad na najvažnijeg borca protiv korupcije u Srbiji danas. Pozivamo DS i SDS Borisa Tadića da se izvine građanima Srbije što su, dok su bili na vlasti, opstruisali rad Verice Barać i Saveta za borbu protiv korupcije i ignorisali sve njihove preporuke.

Povezani tekstovi:

[display-posts tag=”Miroslava Milenović” wrapper=”ul” include_date=”true”]

Saša Radulović

Rođen 1965. godine. Odrastao u Sarajevu gde završio osnovnu i srednju školu i Elektrotehnički fakultet 1989. godine, smer automatika i elektronika. Nakon diplomiranja dobio je posao u Simensu u Nemačkoj gde je radio na nuklearnim elektranama. Karijeru je 1993. nastavio u Kanadi i SAD gde je bio je aktivni učesnik buma Silicijumske doline. U Srbiju se vratio 2005. godine.

Sa Vericom Barać i Miroslavom Milenović borio se protiv korupcije i radio na slučajevima 24 pljačkaške privatizacije. Bio je finansijski ekspert tužilaštva za stečaj i berzu, držao treninge za tužioce i policijske inspektore za privredni kriminal. Pet meseci bio je ministar privrede u Vladi Srbije i za to vreme sprečio pljačku braćeVučić, Siniše Malog, Mlađana Dinkića, koji su nastavili tamo gde je Tadićeva vlast stala.

Uverio se da je Aleksandar Vučić centar korupcije, izašao iz Vlade i sa saradnicima osnovao pokret “Dosta je bilo” čiji je cilj da pobedi i uvede sistem, pravnu državu jakih institucija i slobodnih medija, zaustavi partijsko zapošljavanje, uvede transparentnost i čiste račune.

Saša Radulović je dokazano najveći borac protiv režima Aleksandra Vučića i partokratije koja ubija Srbiju. Ako Aleksandar Vučić nekoga ne sme da pogleda u oči, onda je to Saša Radulović. Sprečio ga je u pljački tada, sprečiće ga u pljački i sada.

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Svaka čast gospodji Milenović. Treba razgolititi ovaj truo sistem i stvarno reći šta se dešava. Vučić i njegovi podrepaši po ko zna koji put, kao i njihovi prethodnici, uzimaju šta je naše pod plaštom brige za narod.

    Ovim putem obaveštavam administratore sajta da ne mogu odmah da pristupim sajtu, nego mi se otvori sasvim neka druga stranica, nekog inostranog sajta, na engleskom jeziku.

    Puna podrška za sve kojima je dosta ovog trulog sistema i sve koji istinski zele promene, prave kvalitetne promene.