Gostovanje Najava Politika

Radulović večeras na TV Valjevo

Saša Radulović, predsednik pokreta “Dosta je bilo” gostuje danas u emisiji “Razgovor plus” na TV Valjevo. Jednosatni intervju sa Radulovićem možete da pratite i uživo. Početak emisije je u 20 časova.

razgovor plusFoto: TV VA Plus

Snimak gostovanja Saše Radulovića:

Dosta je bilo

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Na žalost, video stream koji koristi TV Valjevo nije funkcionisao, kada budemo dobili snimak emisije, obavezno ćemo ga okačiti na sajt.

  • E dakle, još sinoć se pojavio snimak emisije na Youtubu. Ali se do tog linka ne može doći ni preko ovog sajta, ni preko vaše facebook stranice. I to nije prvi put, to je ko zna koji put. Neverovatno je koliko ste neažurni po tom pitanju. Tužno je to što jedan Šešelj, koji se obraća prosečnom biraču koji ne koristi društvene mreže i internet, na dnevnom nivou ažurira sajt svoje partije, facebook stranicu i twitter nalog. Nema šansi da se neko njegovo gostovanje pojavi prvo na Youtube, a da nema linka na stranicama SRS. I generalno, mogli biste mnogo da naučite o opozicionom delovanju, kampanji i partijskom radu od tog čoveka. BTW, ja sam vaš simpatizer i glasač, a apsolutni protivnik svega što predstavlja Šešelj. Uostalom, vi ste na prošlim izborima osvojili preko 2%, a sada, nakon 2 godine, očekujete sličan rezultat. Šta ste radili sve to vreme? Moram da kažem, da to, barem kod mene, dovodi u pitanje političku sposobnost rukovodstva vašeg pokreta,. Ne vredi samo kukati “Vučić nas ne pušta na TV”. Nađite neko rešenje u DATIM uslovima. Lako bi bilo voditi kampanju u Finskoj. Ovo je Srbija. Idite od kuće do kuće, obiđite svako selo, pa onda recite, ne možemo da pređemo cenzus bez Dveri.

    • Mi na sledećim izborima očekujemo daleko veći rezultat nego na prošlim. U dosta opština planiramo prelazak cenzusa. Što se tiče same organizacije, slobodno se priključite, posla ima koliko hoćete.