Гостовање Најава Политика

Радуловић вечерас на ТВ Ваљево

Саша Радуловић, председник покрета “Доста је било” гостује данас у емисији “Разговор плус” на ТВ Ваљево. Једносатни интервју са Радуловићем можете да пратите и уживо. Почетак емисије је у 20 часова.

razgovor plusFoto: TV VA Plus

Снимак гостовања Саше Радуловића:

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • На жалост, видео стреам који користи ТВ Ваљево није функционисао, када будемо добили снимак емисије, обавезно ћемо га окачити на сајт.

  • E dakle, još sinoć se pojavio snimak emisije na Youtubu. Ali se do tog linka ne može doći ni preko ovog sajta, ni preko vaše facebook stranice. I to nije prvi put, to je ko zna koji put. Neverovatno je koliko ste neažurni po tom pitanju. Tužno je to što jedan Šešelj, koji se obraća prosečnom biraču koji ne koristi društvene mreže i internet, na dnevnom nivou ažurira sajt svoje partije, facebook stranicu i twitter nalog. Nema šansi da se neko njegovo gostovanje pojavi prvo na Youtube, a da nema linka na stranicama SRS. I generalno, mogli biste mnogo da naučite o opozicionom delovanju, kampanji i partijskom radu od tog čoveka. BTW, ja sam vaš simpatizer i glasač, a apsolutni protivnik svega što predstavlja Šešelj. Uostalom, vi ste na prošlim izborima osvojili preko 2%, a sada, nakon 2 godine, očekujete sličan rezultat. Šta ste radili sve to vreme? Moram da kažem, da to, barem kod mene, dovodi u pitanje političku sposobnost rukovodstva vašeg pokreta,. Ne vredi samo kukati “Vučić nas ne pušta na TV”. Nađite neko rešenje u DATIM uslovima. Lako bi bilo voditi kampanju u Finskoj. Ovo je Srbija. Idite od kuće do kuće, obiđite svako selo, pa onda recite, ne možemo da pređemo cenzus bez Dveri.

    • Ми на следећим изборима очекујемо далеко већи резултат него на прошлим. У доста општина планирамо прелазак цензуса. Што се тиче саме организације, слободно се прикључите, посла има колико хоћете.