Vojvodina Državna uprava Saopštenje

Vlast u Alibunaru sprečava tribinu pokreta Dosta je bilo

Južni Banat je kraj u kojem je pokret „Dosta je bilo – Saša Radulović“ već dugo aktivan. Imamo snažne odbore u Vršcu i Pančevu, a oko njih se polako šire odbori po okolnim mestima. Uočivši rastuću snagu pokreta koju teško da nešto može da zaustavi, partijski paraziti smišljaju najkreativnije načine da nam „podmetnu nogu“. U Srbiji, kad nekog hoćete da sprečite, najlogičnije sredstvo spoticanja je neefikasna administracija. Parazitima prosto deluje logičnim da upotrebe tu vrstu alata.
Za subotu 06.02. u 18h zakazana tribina pokreta Dosta je bilo u Alibunaru danas je ostala bez mesta održavanja. Uredno Opštini Alibunar predat zahtev za dodelu skupštinske sale ležao je na stolu nekoliko dana. Svakog dana su govorili da će upit rešiti onog sledećeg dana. Tako su odugovlačili do dana uoči održavanja tribine, kada su rekli da salu ne mogu da nam dodele, zato što je predsednica Skupštine odsutna i nema ko da potpiše dokument. A, šta je bilo tokom prethodna tri dana kada nije bila odsutna? I, kako partijski kadrovi rešavaju tekuće poslove kad je jedna osoba na bolovanju ili godišnjem odmoru? Zar je moguće da svi poslovi treba da stoje zbog odsustva pojedinca? Ne verujemo u smislenost ovog odgovora administracije u Alibunaru. Smatramo da beže od istine koju pokret „Dosta je bilo“ iznosi na svojim tribinama.

Alibunar

Pokret će održati svoju tribinu i to ispred zgrade Opštine Alibunar. Govorićemo na otvorenom prostoru i pozivamo građane da obavezno dođu, a novinare da proprate skup.
Ipak, osvrnimo se na ranija dešavanja. Pokret je želeo da organizuje promociju knjige „Istina o Vučiću“ i za tu namenu u Vršcu nije dobio ni skupštinsku salu, niti sale Mesnih zajednica. Promocija će se održati na trećem mestu, za koje su naši aktivisti morali da plate zakup. Prošle godine je isti taj vršački tim pokreta Dosta je bilo pokušao da organizuje tribinu u sali SO Vršac. Upotreba sale nije odobrena.
Previše je ovo sličnih događaja da bismo verovali u slučajnost. Mogu da lažu sve ljude neko vreme, ili neke ljude sve vreme, ali ne mogu sve ljude sve vreme. Ima onih koji će uzrok partokratskog straha vrlo brzo prozreti i tu počinje njihov pad, jer se istina širi. Puno nas njihov strah već jasno razaznaje.

Pokret „Dosta je bilo – Saša Radulović“, Vršac

DJB Vojvodina

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar