VIDEO Интервју

Саша Радуловић – Бошко Обрадовић Двоугао

Председник покрета Доста је било, Саша Радуловић, гостовао је у емисији независне продукције Двоугао. Са друге стране налазио се Бошко Обрадовић из Двери.

 

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Malo poštovanja ka sagovorniku. Boško Obradović je Predsednik srpskog pokreta Dveri, baš kao što je Saša Radulović Predsednik pokreta Dosta je bilo. Dakle ovo “Boško Obradović iz Dveri” nekako ne stoji.

  • Имам једну замерку, односно један савет. Када се пристане на одређену медијску форму, а Двоугао свакако јесте специфична медијска форма, онда све што се говори мора да се помало прилагоди тој форми. У питању је кратка форма, питања су прилично типски формулисана, а посебно се издвајају она питања у којима треба да се издвоје некакве кључне речи. Колико год да је мени јасно шта Саша Радуловић говори, у оваквим ситуацијама мора та форма прецизније да се испрати, или ће да се стекне утисак да саговорник боље барата материјом и да има јасније спремљено излагање. Треба да се издвоје 3 речи? У реду, таква су правила игре, издвоје се 3 речи, а објашњење за сваку од њих да буде сажето. То су ствари које се спремају и вежбају, није срамота да то све буде дотегнуто као за филм. Напротив, људи очекују да то баш тако буде, и телевизијска појављивања могу и да помогну, али могу и да одмогну.