VIDEO Intervju

Saša Radulović – Boško Obradović Dvougao

Predsednik pokreta Dosta je bilo, Saša Radulović, gostovao je u emisiji nezavisne produkcije Dvougao. Sa druge strane nalazio se Boško Obradović iz Dveri.

 

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Malo poštovanja ka sagovorniku. Boško Obradović je Predsednik srpskog pokreta Dveri, baš kao što je Saša Radulović Predsednik pokreta Dosta je bilo. Dakle ovo “Boško Obradović iz Dveri” nekako ne stoji.

  • Imam jednu zamerku, odnosno jedan savet. Kada se pristane na određenu medijsku formu, a Dvougao svakako jeste specifična medijska forma, onda sve što se govori mora da se pomalo prilagodi toj formi. U pitanju je kratka forma, pitanja su prilično tipski formulisana, a posebno se izdvajaju ona pitanja u kojima treba da se izdvoje nekakve ključne reči. Koliko god da je meni jasno šta Saša Radulović govori, u ovakvim situacijama mora ta forma preciznije da se isprati, ili će da se stekne utisak da sagovornik bolje barata materijom i da ima jasnije spremljeno izlaganje. Treba da se izdvoje 3 reči? U redu, takva su pravila igre, izdvoje se 3 reči, a objašnjenje za svaku od njih da bude sažeto. To su stvari koje se spremaju i vežbaju, nije sramota da to sve bude dotegnuto kao za film. Naprotiv, ljudi očekuju da to baš tako bude, i televizijska pojavljivanja mogu i da pomognu, ali mogu i da odmognu.