Tribina

Poker je politika – snimak on lajn tribine

Život je poker, poker je život – pod ovom metaforom Zoran Pilot, vlasnik kalifornijske Tesla Vižn televizije, vodio je on lajn tribinu pokreta. U zanimljivom formatu kojim smo odstupili od uobičajene tribine, lider pokreta Dosta je bilo odgovarao je na pitanja Zorana Pilota, ali i pitanja koja su uživo postavljali pratioci on lajn tribine „Otvoreni razgovor“.

 

Pogledajte zanimljivu emisiju u kojoj se vrlo otvoreno i bez pokerskih trikova igralo „na keca“.

 

Oznake
Dosta je bilo

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

 • Prema procenaam kladionica fali jos 0.5% da se predje cenzus. Svim simpatizerima pokreta porucujem da privole bar jos jednog neutralnog da glasa za DJB. Pozdrav.

 • Sa ovakvim online “debatama” necete popraviti procenat. Tiliko tema oko nas, toliko nezadovoljnih i pokradenih ljudi, toliko neresenih proble i u drzavi i u lokalu, a vi pravite skec na temu pokera.
  Ako je ovo bilo namenjeno dijaspori – da li imate neku strategiju za mobilisanje dijaspore. Dali od tih “milion” potencijalnih birace mozete mobilisati vise od 5-1000, da li je to logisticki moguce. Da li imate nekog u stranci ko se time bavi. Nesto mi tu zveci.

  • U pokret je uključeno mnogo, pristojnih, kredibilnih i sposobnih ljudi, i svi vredno rade. Priključite se i doprinesite svojim idejama. Ako ne sad, kad? Ako ne Vi, ko?

  • Koliko sam uspela da se informišem, naše ambasade uglavnom nisu zainteresovane da omoguće glasanje našim ljudima u rasejanju.

  • S duznim postovanjem,koji procenat stanovnistva u ovoj nasoj drzavi je uopste zaineresovan za bilo kakve debate osim “debate” u farmi,parovima i slicnim rijalitijima?

 • Svidelo mi se ovo na kraju: kec i desetka! Vas, koji verujete da će do promene sistema može doći ulaskom u parlamentarni deo partokratskog sistema, i nas koji u to ne verujemo i zato nećemo izaći na izbore, ipak je preko 50%. Mi ne želimo da dajemo legetimitet ovom sistemu (što ćete vi i protiv volje izlaskom na izbore ipak privremeno dati, kao i Saša svojevremeno partokratskoj vladi), a vi ćete nam se pridružiti kad uvidite da se ovaj naš partokratski sistem ne može promeniti uobičajenim putem. Bitno je da nam je cilj isti, ukidanje partokratije, a to može jedino kad bude jasno da nemaju legitimitet. To će uslediti vrlo brzo kad nam se priključe i brojni razočarani birači partija. Uskoro će se i šire čuti kako će doći do promene, mada su neki i od vas već okvirno upoznati, ali u toku je kuliranje, pa onda sledi sprdnja, a dalje, kad vrag odnese šalu, već je rekao Saša kako to ide.