VIDEO Гостовање

Лидер Покрета Доста је било Саша Радуловић био је гост телевизије Ју Еко

Лидер Покрета Доста је било Саша Радуловић био је гост телевизије Ју Еко

 

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Jedan od najboljih nastupa do sada. Sasvim dovoljno vremena da se iznese i objasni program pokreta, voditelj izuzetno dobro pripremljen i kulturan. Saša je imao priliku da govori bez prekidanja i upadica i, što je najbitnije,konkretno, kratko i jasno, svima razumljivim rečnikom, razjasnio rešenja koja pokret nudi. Za svaku pohvalu, zaista. Nadam se samo da će i on, a i ostali članovi pokreta, imati priliku da se ovako predstave širem auditorijumu u za to predviđenim terminima na televizijama sa nacionalnim frekvencijama.

  • vise od 2 decenije ne izlazim na izbore, najzad se pojavio covek/stranka kojima verujem. Hvala g Radulovicu sto ste se pojavili, verujemo u Vas i imate glasove iz nase kuce. Sve pohvale i za ovog voditelja, Gospodin covek!

    • Ne uzbuđuj se, sinko, nego se maksimalno skoncentriši na aprilski ispitni rok. Nema šanse da ovako nešto pokoleba ljude koji su izistinski naumili da glasaju za pokret. Pođi od sebe. Ne veruj onima koji ti kažu da su, eto, nameravali da glasaju za DJB, ali baš tako neka sitna i beznačajna stvar ih je od toga odvratila. Ne govore istinu. Ništa nije idealno u svetu oko nas, a u politci pogotovo, tako da ljudi koji razmišljaju, traže ono što je u nečemu najbolje, procenjuju suštinu, a ne traže dlaku u jajetu i hvataju se za svaku besmislicu ili sitnu grešku, koju je neko načinio radeći i boreći se za ispravnu stvar.

  • Poceo sam da dolazim ovde na portal da se nadisem svezeg vazduha. Iskreno trljam oci, stipam se i pitam se da li je moguce da je Srbija napokon pocela da se budi. Nema se sta ni dodati ni oduzeti. Sve su ovo sustinski problemi drustva i sve receno su sustinska resenja. Bicu na biralistima pre svakog penzionera. Naprosto, dosta je bilo!

  • I mi imamo u zemlji ovakvog vanserijskog igraca i drzimo ga na klupi…Ovaj intervju treba poslati neodlucnima.
    Znaju za koga nece da glasaju, a ne znaju za koga ce da glasaju, pa kako da znaju kad nisu pogledali nijedan intervju od ucesnika
    na izborima koji bi eventualno i mogli da dodju u obzir.Ja im kazem:”Imas internet, pa odvoji malo vremena, ipak je rec o tvojoj sudbini i
    sudbini tvoje zemlje…”