Медији

Државни удар у Информеру

Јуче је у Информеру извршен државни удар и смењен је главни и одговорни уредник Александар Вучић, а на његово место постављен за сада јавности непознати новинар. Ово је за последицу имало да Информер по први пут у историји свог постојања објави на свом сајту професионално пренето саопштење покрета “Доста је било”, без већих скраћивања, без уобичајених лажних извртања и манипулација.

partijska kontrola medija

Главна Вучићева пропагандна песница се уплашила тужби и казни за лагање и увреде. Саопштење Покрета Информер је пренео дан пошто смо их обавестили да смо поднели тужбе за грубо кршење Закона о јавном информисању и континуирано објављивање лажи и манипулација против лидера и чланова покрета “Доста је било”. Након континуираног блаћења и лагања тешко је поверовати да би алиби пред судом могло да им буде једно тачно пренето саопштење. Не зна се до кад ће трајати државни удар у Информеру, али добро је док траје.

У саопштењу које је Информер коректно пренео оштро смо критиковали мандатаров пропагандни трик и претварање Немањине 11 у позориште. Мандатар је уништио све институције, угушио медије и сваку слободну јавну критику, није способан да формира Владу, распродаје државну имовину и “реформише” губиташе тако што им опрашта милијарде о трошку грађана којима је отео пензије и плате и све то покушава да заташка опсенарским триковима са пријемом грађана. Мандатару би било боље да прочита извештај Заштитника грађана него да грађане замајава примајући их у своју лажну исповедаоницу.

Покрет “Доста је било” је због своје водеће опозиционе улоге, оштрих критика и јасног разоткривања корупције која је метастазирала од како је Вучић на власти, стално на нишану Вучићевих пропагандиста који фабрикују лажи и афере. Неспособни мандатар се плаши Саше Радуловића и зато сваког дана његов пропагандни тим има задатак да смисли нову лаж, а Информер да је објави. Због тога смо поднели 16 тужби против Вучића, Вулина и њихових таблоида Пинка, Студија Б, Информера и осталих.

Повезан текст
Поднето 16 тужби против Вучића, Вулина, власника и уредника медија

ДЈБ Млади

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар